Fiúk! Ebben az esetben jelent "valamit" ha írtok egy lánynak?
Csak egy nap találkoztunk, kicsit beszélgettünk. Én bejelöltem facebookon(többen is bejelölték, nem mindenkit igazolt vissza), ő később rám írt, hogy reméli jól éreztem magam, stb...Tudom már sok ebből a facebook őrületből, de mivel nem ismerjük egymást és nincsenek közös ismerősök, csak ez van.
Csak azért kérdezem, hogy ha egyáltalán nem érdekel valaki, akkor is írnátok neki?(Hogyha tudod hogy amúgy nem valószínű hogy összefutnátok az életben)
Ha már összeismerkedek egy lánnyal és bejelöl facebook-on, akkor már csak írok neki valamit. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy vonzódom hozzá, vagy akarok tőle valami közelebbit.. De jó kezdet is lehet egy kapcsolathoz.
Gondolom, annyi eszed azért volt, hogy te is visszaírj neki! :)
Ha akarsz tőle valamit, akkor írd meg neki őszintén!
Mi pasik csak az egyenes nyílt beszédből értünk! A célozgatásokból nem és nem is szeretjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!