Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kommunikációra képtelen...

Kommunikációra képtelen emberek-ti is utáljátok őket?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon felbas.sza az agyamat amikor ELVILEG valaki meg akar ismerkedni velem, én pedig vagyok olyan kedves, hogy 10 soros egész, kerek mondatokat írok, erre ennyi a válasz --> 'Értem. :)' Most kérdem én, ha valaki csak ennyit képes kinyögni, az mit vár???? Hogy majd egy ilyen válasz után is ömlik belőlem a szó?!
2013. szept. 27. 11:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ki akar ismerkedni? Én csak beszélgetésre gondoltam. Te sem vagy különb, mert te is mondhattad volna ezt privátban is, ehelyett mások előtt próbálod lehúzni az ázsiómat. Különben is, honnan tudod, hogy beszéltünk már régebben? Valaki elcsicseregte, ki vagyok?
2013. szept. 27. 12:21
 22/30 anonim ***** válasza:

miért csicsegte volna? o.O ha jól tudom, privátba látszik a felhasználó neved, így emlékezhet rád....:)

egyébként én csak élőbe nem tudok beszélni:DD annyit, írűsba (még) azt mondom oké, amire tudok válaszok és írok... de engme is idegesítenek néha az ilyenek:) főleg akik 1 hangulatjelet írnak vissza...

2013. szept. 27. 12:24
 23/30 anonim ***** válasza:

Én többféle helyzetet vettem észre.

Volt olyan, hogy egy srác elkezdett nekem beszélni a gyomorműtétjéről, olyan átfogó részletességgel, minden undorító részletéről (nem tudom mi volt már, de tényleg elég bizarr volt, pedig nem vagyok finnyás) hogy míg azon töprengtem, hogy hova meneküljek, nem futotta többre, csak pár mosolyra, még "Értem"-re.

Olyan is volt, hogy a srác nem szólt, szinte semmit egész randin, így én voltam kénytelen egyfolytában beszélni. És a végén azt gondoltam, egyáltalán nem izgatom, mert semmit nem mondott, de közben ő csak ilyen "csendes".

Másik véglet, amikor a srácokra tör rá a szófosás (meglepően sok ilyen van) és bár tényleg érdekes amit mesélnek, ha próbálnék közbeszúrni egy gondolatot, ami eszembe jut az ő történeteiről, leokézza, aztán darálja tovább a saját sztorijait. Így is jártam nem egyszer, de a kedvencem akkor is az volt, aki közölte ezek után, hogy ő azt szereti, ha egy lány szeret sokat beszélni, nem mindig csak neki kell. Én meg röhögtem, hogy azt mégis milyen erőszakos módon lehet megvalósítani, miután nem hagy szóhoz jutni? :D

Szóval szerintem eléggé változatos, hogy mikor ki miért nem ír semmit.

2013. szept. 27. 12:32
 24/30 anonim ***** válasza:
Utolsó akkor remélem haveromat nem ismered meg soha... Mert annak tényleg be nem áll a pofája és nem lehet neki mondani semmit, akkor se ha nincs igaza, mert csak jár a szája amíg el nem dől végkimerülésben... xD
2013. szept. 27. 12:34
 25/30 anonim ***** válasza:
Igen, utálom.
2013. szept. 27. 13:52
 26/30 anonim válasza:

én erre azt tudom mondani, hogy csak akkor írjon sokat nekem, ha van is értelme az irományának, illetve érdekes és nem ötezer helyesírási hibával ír

nos, eddig én csak pár ilyen emberrel találkoztam itt, és meglepő, hogy elég sok értelmes ember van az oldalon, csak erre mondják, hogy "zsák a foltját.." :D

meg van egy mondás: "Ha a csendnél nem szebb, amit mondani szeretnél, inkább meg se szólalj" :)

sajnos igen sok ember van, aki képtelen értelmes kommunikációra, de azokra nem is kell időt fecsérelni, szerintem már 1-2 beszélgetésből kiderül, hogy ki milyen... ha nem érdeklődik túlzottan, akkor hagyd a francba

2013. szept. 27. 14:55
 27/30 anonim ***** válasza:
pff... ne üzenetekben ismerkedj, hanem a valóságban!! :)
2013. szept. 27. 22:24
 28/30 anonim ***** válasza:

Mármint velem?

Nem hiszem.

Én mindig visszaírok,leszámítva az elmúlt pár napot,amikor nem tudtam feltölteni a mobilom,de megnéztem az üzeneteket és még nem sikerült.

2013. szept. 27. 22:33
 29/30 anonim ***** válasza:

komoly vannak ilyen emberek? én nem vettem észre mivel én ha valakinek beszélek annak muszáj meg szólalni és persze szét röhögnie magát amúgy lehet olyat kéne írnod ami érdekli és véleménye van róla vagy esetleg kérdezz te vagy bármi lehet hogy nem érdekli akkor meg ne foglalkozz vele vagy nem lehet mást írni arra amit te írtál csak azt hogy értem vagy csak nem beszél sokat na tessék innen is észre veheted mindenki más milyen én most kész monológot írtam le bocsi NEM MUSZÁJ ELOLVASNI HA TÚL HOSSZÚNAK TALÁLOD :)

17/L

2013. dec. 28. 21:05
 30/30 anonim ***** válasza:
A nők otobák, ez így van.
2014. jan. 19. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!