A "legyél határozott és lesz csajod" sablonduma bejött már egyáltalán valakinek?
Figyelt kérdés
Mert rajtam még úgy is jót röhögnek és szánalmasnak tartanak. Ez a felső mondat nem csak a jóképű, de nyámnyila egyedekre vonatkozik?2013. szept. 26. 19:06
1/8 anonim válasza:
nem,nem csak rájuk és igen már bejött.
2/8 anonim válasza:
ez nem ilyen egyszerű, ki mondta ezt neked?
3/8 anonim válasza:
Hát, amióta határozottabb vagyok, azóta jobban észrevesznek a csajok, de nincsen azóta sem.Nem igazán nyitok feléjük, mert itt sok a r.ibanc :/ És úgy tűnik, hogy a normális lányok meg még mindig nem vesznek észre.
4/8 A kérdező kommentje:
Ki? Minden lány, aki elutasított.
2013. szept. 26. 19:09
5/8 anonim válasza:
Nekem ugyan nem jött be, de én sokkal jobban érzem magam, mint régebben.
6/8 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy nevessenek rajtad. Valamit nem jól csinálsz szerintem. Én is kis visszahúzódó kissrác voltam, mindenki nevetett rajta. Semmi önbizalmam nem volt. Az a baj veled, hogy nem hiszel magadban. Bár én hiába mondom ezt neked, ezen magadnak kell majd elgondolkodnod és ráébredned, hogy te is jogosult vagy ugyanarra, amire a többiek is.
7/8 anonim válasza:
hát ha külön tervezeted van a határozottságra, akkor még nem vagy az:D mármint határozottnak lenni nem egy cselekvés, vagy egy felvehető állapot, hanem gondolkodásbeli dolog, ami csak szép lassan jön, de akkor marad, és nem is gondolsz rá...
és bizony ha határozott vagy, akkor szeretnek a lányok! és nem sablon, hanem tapasztalat! meg jó beszélőke kell hozzá (és nem a hülye dumák kellenek, hanem a meglepő őszinteség és bókok)
8/8 anonim válasza:
a határozottság mellet jó duma is kell. "Ha meg tudsz nevettetni egy lányt mindenre rá tudod venni,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!