Miért sírnak a csajok, hogy nem találnak normális pasit, ha közben bunkó gerinctelen srácokkal vannak együtt állandóan? :D
" És aki átlagos, szexuálisan kevésbé vonzó, az micsoda? Nyominger lúzer a szemetekben, kedves nők?"
Attól még, hogy ehhez a kérdéshez egy liba butaságokat írt az egész női nem nevében, én (meg más, nem így gondolkozó lányok) ne legyenek már megszólítva!
Értelemszerűen aki számomra átlagos, nem vonz, az max. barát lehet. De attól még, hogy bennem nem indít el semmit romantikus és szexuális téren, simán lehet, hogy más lánynak ő az igazi.
Hát pedig úgy látszik, hogy mégis.
Volt egy fiú, aki udvarolt nekem. Kedves volt, jókat beszélgettünk, külsőre sem volt vele gond, de az égadta világon semmit sem éreztem iránta. Azóta van barátnője, és nagyon szeretik egymást.
Emellett van egy fiú aki szerelmes (volt?) belém, sajnos őt sem tudtam viszontszeretni, közben egy másik lány megszállottan szerelmes belé.
És ez csak két példa volt a közelmúltból a rövid kis 22 évnyi életem során előfordult meglehetősen sok eset közül.
Nekem szerencsém van, mert az én párom normális (és nem abban az értelemben, ahogy előbb az az agyatlan liba írta le). De amit én látok a környezetemben:
-a magukat rendesnek tartó pasik nagy része annyira mamlasz, hogy oda sem képes menni a lányhoz (sztem magára vmit adó nő nem nyomul rá egy pasira... aztán ha ez megtörténik, akkor meg hónapok múlva azon rinyál a pasas, hogy ő kevésbé karakán nőt szeretne magának... amit meg is kapna, ha nem azt várná, hogy őt szedjék fel)
-a bunkó pasik nagy része kiválóan tudja tettetni, hogy ő mekkora úriember, aztán folyamatosan mutatja ki a foga fehérjét, a nő meg reménykedik benne, hogy hát ő eddig kedves volt, biztos csak rossz napja van...
(és most őszintén, az emberek nagy része nem jó emberismerő)
-a lányok egy része hihetetlen társfüggő, és retteg attól, hogy nem fog kelleni senkinek, ha XY elhagyja, főleg ha nem épp topmodell külsejű vagy önbizalomhiányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!