Odamenjek hozzá? Lehet esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy srác az egyetemen, aki kb egy hónapja odajött hozzám egy buliban, beszélgettünk, aztán később csókolóztunk is, nyilván többet akart volna, de én nem engedtem. Tök megértő volt egyébként, és nagyon sokat beszélgettünk. Megígérte, hogy majd megkeres - ez nem történt meg. Néha összefutunk a suliban, akkor köszön, de ennyi. Ez nekem tök kínos egyébként, de nem ez a lényeg. NEm tudom kiverni a fejemből, és nagyon szeretnék vele lenni. Nem tudom, mitévő legyek, mert hát végül is tetszettem neki, de akkor miért nem keres meg? Simán megtalálhatott volna, jó pár közös ismerősünk van. NAgyon gátlásos és félős lány vagyok, de ő _tényleg_ hiányzik. Lehet esélyem még? Szerintetek?2013. szept. 26. 12:52
1/3 anonim válasza:
Szexre jó leszel, persze. Ha egy kicsit is normális a srác, nem akar komolyat olyantól, aki buliban csak így random módon csókolózik.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából én sem tudom, mi volt velem, de azért nem volt teljesen random a dolog. :D
Nagyon sokat beszélgettünk, aztán egyszer csak megcsókolt.
2013. szept. 26. 13:01
3/3 anonim válasza:
Nem számít semmit mennyit beszélgettetek előtte. Azzal csókolózz akivel jársz vagy legalább már randiztok egy ideje, ne mindenféle csávókkal buliban... Ez így gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!