Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mi a különbség a két...

Lányok mi a különbség a két tulajdonság között?

Figyelt kérdés

Már több kérdésnél is olvastam, hogy szívesen ismerkednétek vékony férfiakkal, de ne legyenek soványak! Mi a különbség a kettő között?

(Bónusz kérdés + pontért, egyszer egy társkeresőn olvastam egy lány adatlapján, hogy a férfi legyen sportos! A végén meg leírta, hogy ne sportoljon!

Ezt mégis hogyan? )

2013. szept. 26. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:

nem tudom h h lehet vki sportos, ha nem sportol.. max. az öltözködése..

amúgy meg vannak a finoman izmos pasik, meg vannak a gebék. ez a különbség:)

2013. szept. 26. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:

A vékony a szàlkásan izmosat jelenti. Pl. focisták

A sovány meg a csapott vállú,horpadt mellkasú,csirkelábat.

2013. szept. 26. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Sportos kinézetű lehet valaki, attól még, hogy nem sportol, ez egy adottság. A vékony és a sovány között nagy a különbség, mert a vékonynak pl nincs sörhasa, nem lógós a segge.

A soványnak, meg kilátszanak a csontjai, gebe. Szemmel jól látható a különbség.

2013. szept. 26. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én értelmezésemben csak az sportos, akinek 45 feletti bicepsze van... :D

Nem amúgy. A vékony az, akinek csinos izmai vannak viszonylag kicsit testzsír%-kal, a sovány meg az, akinek nincsenek látható izmai, csak csont, meg bőr, meg egy kis köztes zsír.

A sportos egyértelműen az, aki sportol :D

2013. szept. 26. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:

A vékony és sovány kérdésre nagyjából ugyanazokat a válaszokat kaptad, így ehhez már nem szólok hozzá.

Érdekes viszont a sportos kérdés, például régebben nagyon körbejárt az a fotósorozat ahol sportolókról készítettek képeket, profi sportolók, elvileg ők sportosak, nem? Szóval felvonultattak és lefényképeztek, kosarasokat, úszókat, focistákat, futókat, szumósokat. Igen. A szumós is sportol és sportos a testalkata a ti definíciótok szerint. Think it over.

2013. szept. 26. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!