Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találom a párom,...

Miért nem találom a párom, ennyire egyedi lennék?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és nem találok egy lányt sem, akivel lenne valami kémia köztünk kölcsönösen, vagy az van, hogy tetszek a lányoknak, de ők nekem semmit sem jelentenek max barátnak kellenének, mert mondjuk nem jönnek be külsőre vagy egyszerűen jellemre sem bírom őket, vagy aki nekem bejön, külsőre meg személyiségre az tojik a fejemre úgymond. Valahog ymost kezdek oda jutni, hogy teljesen belefáradtam a párkeresésbe, lehet feladom és megyek prostizni, aztán próbálom kiölni a vágyat magamból, hogy én is átélhetem az igaz szerelmet, boldogságot egy nap végre. Sajnos nekem a szex önmagában nem elég, nem vagyok már szűz. zserelemre, lelki kötelékre, meg majd családra vágyom. De a megfelelő lányt meg sehol sem találom vagy, ha igen valami baj mindig van.
2013. szept. 25. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Feltételezem hogy még fiatal vagy.

Hagyd már ezeket a negatív gondolatokat és sose add fel. Ha nem keresed akkor majd eljön ő hozzád, ne feszengj rajta hogy jaj mi lesz már alig van időm... öregen fogok meghalni... Sodródj az árral.

2013. szept. 25. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Megfelelő időben minden eljön nyugi.a legjobb dolgok idővel jönnek.
2013. szept. 25. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy sokáig nem kerestem és akkor sem jött egy lány sem, mióta próbálkozom legalább volt már valami, de a megfelelő lelki társam akkor sem találom, akivel kölcsönös lenne a testi-lelki vonzalom.
2013. szept. 25. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, hogy a meghúzhatót miért akarod prostira cserélni? Szeretnél pluszban pénzt kidobni? Ráadásul ha kevésbé megbízhatóhoz mész, akkor el is kaphatsz valami szaftosat. Az meg, hogy ezek a lányok jobban vigyáznak magukra, mint akik a diszkókban vannak, az a hirdető oldalak kamuja, nekik az a jó ha náluk hirdetnek. Szóval kb. ugyanolyan rosszul jársz, csak pénzed sem lesz, kivéve ha bevonnád magad mellé tartósan. Gyanítom nulla emberismerő készséged van és lehet, hogy ezerszer kedvesebbek és jobbak az emberek. Belegondoltál már, hogy ha az egész településen nem találsz nőt magadnak azaz ZÉRÓ tehát NULLA rendes, elfogadható, becserkészhető lány van akkor nem biztos, hogy a település a furcsa? Mondhatnánk azt is, hogy nem egyedi vagy hanem deviáns.

Egy másik megközelítés lehet az androgün mítosz, van egy párod, csak azok a szemét istenek. Gondolj bele, éppen most él egy lány, akit 10/10-esnek látsz, olyan kedves, hogy elolvadnál tőle ÉS 10000km-re lakik tőled, egy rizsföldön.

Do not lose hope!

2013. szept. 25. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem: ha te erre vágysz, ezt nem fogod tudni kiölni magadból :) Ez persze igazából nem is rossz, csak most érzed annak.

Hidd el, valahol van egy lány, aki ugyanezeket kérdezgeti, egy szép napon összefutsz vele. Mindenkinek eljön az ideje, csak türelmesnek kell lenni, és nem rágörcsölni, attól nem változik semmi, csak téged idegel ki. Foglald le magad, élvezd az életed, belebotlasz majd abba a bizonyosba :)

2013. szept. 25. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nehogy bevedd ezt a sok propaganda szoveget.

Van olyan hogy nem jon ossze a dolog. Ha hiszel egy 36 eves tapasztalatanak, akkor nem gorcsolsz rajta, tojd le magasrol. Viszont ne hidd a majd jon magatol dolog mukodik. A kulonbseg annyi lesz hogy nem fogsz ezen kattogni egy ido utan.

2013. szept. 25. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
na, történt változás?
2015. dec. 8. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!