Van egy lány akivel szemezgetek a buszon?
Figyelt kérdés
és nagyon csinos meg aranyos :) hogy szólítsam le ? eléggé sűrűn szoktam látni egyel tovább megy mint én de hogy menjek oda hozzá szia elkísérhetlek? vagy hogy?2013. szept. 25. 17:03
1/9 anonim válasza:
Meddig mész? Elkísérhetlek? Egyébként Olivér vagyok ...
3/9 anonim válasza:
fikás az orrod, nesze itt egy zsepi
4/9 anonim válasza:
komolyan miért kell ennyit tökölni? nem értem.. vagy csak én vagyok ilyen hülye.. holnap meg azon fogsz sírni, hogy valaki megelőzött.. lépjél már légy szíves..
5/9 anonim válasza:
nemtom, de csókoltatom a nővéredet.
6/9 anonim válasza:
Miért kell a főcím után kérdőjelet írni, ha az valójában egy kijelentő mondat?
Egyébként meg ha azzal mész oda hozzá, hogy elkísérheted-e, én biztosan egy határozott nemmel válaszolnék. Idegenek ne kísérgessenek sehová sem, még ha esetleg jól is néz ki. Ő adott valamilyen jelet, hogy szimpatikusnak találna? (Pl. rád mosolygott, vagy hasonló.)
7/9 anonim válasza:
A webhely kikényszeríti a kérdőjelet. Enélkül nem lehet kérdést kiírni.
8/9 anonim válasza:
Megfogalmazhatná úgy, hogy tényleg egy kérdés legyen.
9/9 anonim válasza:
például menj tovább a busszal, és akkor szállj le, amikor ő, aztán kérdezd meg, hol van visszafelé a buszmegálló. Aztán birizgáld meg a mellbimbóit, azt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!