Hujujujjj, ki jönne innen velem sörözni a hétvégén?
Figyelt kérdés
A sors ma kedves volt velem, hazafele menet találtam 5000 ft-ot. Halálosan komoly ez. El akarom inni, úgyis ma van a névnapom. A sors ajándéka. :-)2013. szept. 24. 21:54
31/89 anonim válasza:
Mikor/hol? Nem hiszem, nem valószínű.
32/89 anonim válasza:
Party? Még van pár órám melóig :D
33/89 anonim válasza:
Kevés az a 5000ft egy kis italozásra. Menjél még végig azon az úton párszor, hátha találsz még 5000 forintokat.
34/89 A kérdező kommentje:
ne legyél már sznob Moon :) Nem mindenki whiskey-zik :)
2013. szept. 24. 23:51
35/89 anonim válasza:
Sörözzetek, ennyiből azért lehet annyit venni, hogy kicsit megüssön, a koktélom meg állom magamnak. Na? :D
36/89 anonim válasza:
Ja és 64-nek a bort !!! Ő nem maradhat otthon :D
37/89 anonim válasza:
Végre egy nő, aki nem várja el, hogy más fizesse az italát. :D Amúgy felőlem... de csak Budapesten.
38/89 anonim válasza:
Ha már valaki meg akar hívni, sosem kérnék koktélt, mert tudom milyen áron van, szemétség lenne ilyenkor ezt érni.
Meg úgy vagyok vele, fene a drága ízlésem, akkor fizessem is , ha nem elég a kannás bor :D :D :D
39/89 anonim válasza:
De tényleg benne lennél egy találkozóban? :O
40/89 anonim válasza:
Így, hogy még nem is ismerlek, nem, nyilván a kérdező sem a vadidegenekre fogja szórni a pénzét :D De egy gyikes talin pl simán...ha jól tudom, lesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!