Fiúk miért vagytok ennyire nyuszik?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy versenyen összefutottam (ő versenyzett) ,mondta az unokatestvéremnek hogy bejövök neki meg minden (az unokatesóm és a fiú egy csapatban van. Adtam neki a jeleket folyamatosan (szemeztünk, rá mosolyogtam) ,szóval meg volt a kémia. Csak az volt a baj, hogy ott voltak a szüleim, és gondolom ezért nem mert leszólítani (mellettem ültek apuék) .De attól függetlenül sokat járkált előttem. Azóta az egyik edzésen kérdezett rólam még de ennyi.Facebookom nincs, mivel úgy vagyok vele hogyha valaki akar valamit az odajön hozzám,és nem csak rám ír. Szóval nem értem, ha adtam neki a jeleket akkor miért nem lép?Mindegyik fiú ilyen nyuszi? 16L2013. szept. 24. 20:18
21/24 anonim válasza:
A te bajod ha kis pisisekkel szemezel! Azok mind nyomorékok! Keress idősebb pasit. Na az majd levesz a lábadról!
22/24 anonim válasza:
én odamentem volna még ha az első 1-2 percben nem is lettem volna férfi állat akkor is, ha tudom hogy tetszem vkinek, akkor előtör belőlem a tesztoszteron xd
F20
23/24 anonim válasza:
na a kis pisisekről annyit h hallottam én mér érett csajt arra panaszkodni, hogy a kedves (saját korabeli) fiúja egy nagy nulla volt az ágyban, ellenben szerzett valami 16 éves csávót, aki meg állítólag úgy megpakolta, ahogy még életében se volt, és azt mondja, elhinni se akarta :)
szóval ez a kor kérdése érdekes dolog ....
24/24 anonim válasza:
Te miért nem mész oda hozzá ha tetszik neked? Nyuszi vagy? Minden nő ilyen nyuszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!