Srácok, mi a véleményetek arról, ha egy szerény, szép, csinos lány kezdeményez nálatok?
Köszönöm szépen! :)
Igazad van kedves utolsó, a szépség szubjektív...Mindenesetre addig voltam "érdekes" számára, amíg átnéztem rajta...ez után változott minden. Na mind1...
Baromira örülnék ha valaki kezdeményezne nálam.
De sajna a legszebb álmaimban sem történne meg.
24f
Ha egy lány arra szorul hogy kezdeményezzen, akkor ő egészen biztosan nem szép, csinos:D:D
Szerény?:D Haha inkább hülye.
Engem sohase zavart, ha a lány is kezdeményez.Miért lenne h*lye, azért mert nem érdekli a társadalmi szokások, elvárások? A kezdeményezésben csak az a baj, hogy mivel nem vagyunk egyformák, sose tudod, hogy fog reagálni a kiszemelt személy.Lehet nagyon fog örülni, lehet durván elutasit, lehet finoman küld el, lehet elbeszélget veled de nem jön össze veled.Ezzel áll szemben egyaránt fiú is meg lány is, csak a fiúk mögött ott áll egy egész társadalom aki normálisnak látja, azt hogy a fiú kezdeményez, mig a lány mögött elég kevessen állnak akik alátámasztják, azt hogy ezt neki kéne csinálnia. Ezért van az, hogy mindig könnyebb egy pasinak kezdeményezni, mint egy nőnek.
30/f
Ne kezdeményezzen. Mosolyogjon, flörtölgessen, de ne kezdeményezzen nyíltan. Nekem nagyon kiábrándító.
Ha kimutatja hogy bejövök neki, akkor úgyis odamegyek hozzá, ha nekem is tetszik.
Engedje, hogy én cserkésszem be, hogy az elején fenntartsuk a tipikus női-férfi szerepeket.
23F
Az ilyen lányok mindig aranyosak! :)
Nagyon jó érzés, amikor a lány kezdeményez! Visszautasításnak több oka is lehetett, nem vagy az esete, srác gyáva volt, kialakulóban van valamiféle kapcsolata, írtad, hogy munkatársak vagytok, ez önmagában is jelenthet visszautasítást stb. Ha nem bőbeszédű a srác, akkor nem fogja másnak elmondani. Ha el is mondja. Mi van olyankor? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!