Taszító a szemüveg? Fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Csak azér mer fogszabályzóm lesz és ugy gondoltam megkérdezem, leginkább fiúk vagy olyan lanyok valaszoljanak akiknek van barátjuk es fogszabalyzojuk van. Vajon mi lesz a veélemeénye a baratomnak?2013. szept. 24. 17:22
1/8 anonim válasza:
Nekem csak volt fogszabályzóm, barátom közben nem volt, mert nem vagyok kapcsolatpárti, de pasizás terén nem volt gond, hogy fogszabim volt :) Ne izgulj :)
2/8 anonim válasza:
A barátnőmnek van fogszabájzója nekem tetszik olyan cuki ^^
3/8 anonim válasza:
Nagyon édesek, nekem 24 éves van szemüvegem. Tedd rendbe más testrészedet és akkor a szemcsit és fogszabályzót is el fogják rajtad fogadni és te is magadon :)
4/8 A kérdező kommentje:
uuu 2es koszi ez segitett, ment a zold :)
2013. szept. 24. 17:27
5/8 anonim válasza:
Ismerek fogszabályzós csajokat, egyáltalán nem taszító nekem tetszett a mosolyuk. :D A szemüvegről meg már nem is mondok semmit, ha elég idős leszel megérted miért... :D
6/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm fogszabályzós, de már 2-3 éve van barátja. Azelőtt szemüveget is hordott, most már kontaktlencsét visel. Én is szemüveges lennék, de lencsét hordok, viszont exemet nem zavarta a szemüveg. Szerintem ma már az ilyesmin nem kell fenn akadni, annyi ember hord szemüveget vagy fogszabályzót...
7/8 anonim válasza:
volt egy csajomvolt neki mind2. elég önbizalom hiányos volt. szóval itt is az összhatás számít.
ha valamelyik van és nem passzol a viselőhőz akkor eleve gond van,és nem lesz jobb.
8/8 anonim válasza:
Fogszabályzóm ugyan sosem volt, de hét éves korom óta vagyok szemüveges.
Soha nem tapasztaltam, hogy a szemüveg miatt hátrányban lettem volna a srácoknál. Sőt inkább dicsérni szokták, hogy jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!