Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy a jó pasik...

Miért van az hogy a jó pasik mind gyökerek a csúnyábbak meg mind normálisak?

Figyelt kérdés

Persze ne általánosítsunk, legyen csak 80% akikről szó van!

Most is volt egy pasi aki nagyon bejött igazi bugyiszaggató mosoly és a többi... én is bejöttem neki, de egyszerűen 2 értelmes mondatot nem bírt leírni... 21/L

2013. szept. 23. 14:22
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

15! Ez nem azt jelenti hogy felszínes vagyok csak mert vele nem működött! Ja és nem vagyok plázap.csa attól messze állok!! Nem mutogatom magam, de próbálok divatosan öltözködni adok a külsőmre mert igényes vagyok szerintem ettől még nem feltétlen kell megítélni valakit csak mert szép és csinos!

Akkor én is beállok a kevés kivétel közé! Csak nagyon rossz hogy egy kalap alá vesznek!

Eddig akárhány ismerősöm volt úgy velem hogy, jajj milyen kényes meg beképzelt az később mikor beszélt velem utána egyből ó hát én azt hittem h r.bi vagy közbe meg tök rendes és normális csaj vagy! És mindig ezt hallom! Előbb talán meg kellene ismerni a másikat és utána véleményezni...

2013. szept. 23. 18:53
 22/24 anonim ***** válasza:
az irásod alapján azért te sem vagy a legkomolyabb és legintelligensebb.. :S
2013. szept. 23. 18:59
 23/24 anonim ***** válasza:

A kérdésed után várod el, hogy értelmesnek találjanak? Na hagyjuk már. :D

Egyébként ugyanazért, amiért a nők is ilyenek... Mert nincs szükségük másra a külsejükön kívül ahhoz, hogy elérjék amit akarnak. De ezt most nem kezdem el magyarázni, ha magadtól nem jöttél rá, akkor úgyis felesleges...

2013. szept. 24. 07:46
 24/24 A kérdező kommentje:
Jó semmit nem fogok bizonygatni vad idegen embereknek...
2013. szept. 24. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!