Miért van az hogy a jó pasik mind gyökerek a csúnyábbak meg mind normálisak?
Persze ne általánosítsunk, legyen csak 80% akikről szó van!
Most is volt egy pasi aki nagyon bejött igazi bugyiszaggató mosoly és a többi... én is bejöttem neki, de egyszerűen 2 értelmes mondatot nem bírt leírni... 21/L
Nem szabad a nőnek nyalni,hanem ,,keményen,határozottan" fellépni,nem papucskodni.
Ne legyél túl kdves mert undorító és nem férfias max LCSB lesz(Legyünk csak barátok).
Van egy mondásom:
-A rosszfiú dugja rommá a jobbnál jobb csajokat,míg a jó fiú a lúzer vár az esőben virággal a kezében.
Tetszik nem tetszik ez így van.
80% megszólal.
Inkább azt mondanám hogy te benne vagyok abban a 20%-ban akik szerencsétlenek és rossz pasikat fognak ki.
("bugyiszaggató mosoly" xDD hát ez jó, és milyen igaz!)
Az egyértelmű hogy a csúnyák kompenzálni akarnak valamivel, persze köztük is van ketyós bőven aki nem csak külsőre de belsőre is taszító. De tény hogy az überjó pasik között nagyon kevés a normális személyiségű, de hogy ez miért van így arra még enm jöttem rá. Most találtam egy ilyet: azontúl hogy döglesztő még tehetséges, intelligens, kedves és barátságos is. Még keresem, hol a hiba...lehet hogy meleg.
13-as vigyázz vele! :)
Na látjátok erről van szó! Ha már valaki szuper szexi akkor az már egy türhő tapló!? Én nem vagyok arogáns és felszínes nő! Pont ezért volt már olyan fiúm akivel úgy voltam h miért ne? Hát próbáljuk meg pedig nem volt az esetem! 2 hónapig tartott egyszerűen nem volt meg a kémia! Meg a másik h nagyon féltékeny volt mert mindenki azt mondta nem vagyunk egy súlycsoport... de megadtam az esélyt egy olyan fiúnak aki kb 10/5-ös volt ezt kevés lány mondhatja el mert èn kb egy 10/9-es vagyok! (Nem beképzeltségből írtam) csak h szemléltessem...
Nekem is szokták mondani, hogy helyes arcom van (még a hegek ellenére is) de egy átlag alatti testet "kaptam hozzá", amin így év közben a tanulnivaló miatt nem tudok változtatni, amúgy meg a legtöbb esetben lusta vagyok /nem hormon problémák meg pajzsmirigy betegség, meg a szokásos baromságok. Ez az igazság/.
Nos, bennem kialakult valamiféle tanult reakció, hogy ha meglátok egy plázapi.csát, vagy egy kifejezetten jól öltözött, mai trendi divat szerint öltöző lányt, akkor hiába lehet ő a mai kor Vénusza kinézetben, valamiféle undort, elhatároltságot érzek tőle. Részben önbizalomhiány miatt (,,úgysem jönne össze egy ilyen lánnyal soha"), részben a tapasztalatok miatt (,,amúgy is az ilyenek kivétel nélkül üresfejű ri.bancok"), részben pedig a saját igényeim miatt (mivel ezt gondolom róluk inkább nem is próbálkozom ezeknél már hosszú évek óta, félvén a vélt kudarctól, illetve tudván hogy bizonyára nem tudnánk azokban a témákban értelmesen beszélni, amik engem érdekelnek).
Ezért inkább az átlag feletti, de még értelmes lányokat keresem. Sőt, inkább azt mondanám hogy a minél jobban kinéző, DE értelmes lányokat keresem. :)
18/F
ugyanez igaz általánosságban a nőkre is. Egyszerűen genetikailag igy alakult. Aki jól néz ki, tud szerezni magának párt anélkül, hogy intelligens lenne, aki pedig csúnya, az intellgienciával kompenzálja. Az átfedés kimondottan ritka sajnos.
Én nemrég ismertem meg egy lányt. Gyönyörű, hibátlan alakja van, teljesen megegyezik azzal, amiről 6 éves korom óta álmodtam... de szegény eléggé buta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!