Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet valami belôle?

Szerintetek lehet valami belôle?

Figyelt kérdés
Egy osztállyal alattam jár egy marha szép lány. Magasabb mint én egy 3-4 centivel, de nem is tudom valamiért úgy érzem hogy vonzódik hozzám. Folyton mosolyog rám szünetekben és egyszer voltunk együtt(barátokkal) inni és akkor is egész este szemeztünk. Lehet hogy tetszés nekei vagy csak van valami furcsa az arcomon.:D
2013. szept. 23. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
:D
2013. szept. 23. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan dolog van az arcodon ,hogy : kudarc.
2013. szept. 23. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Lovely Complex..keress rá a neten :)
2013. szept. 23. 01:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Marha szép, vagyis egy tehén? :P :D Szerintem ezzel a jelzővel a későbbiekben vigyázz, mert rögtön kiábrándul bármelyik csaj, ha így bókolsz neki.

Nem feltétlenül jelenti a vonzódást, ha mosolyog. Én már sokszor futottam bele ilyen téveszmébe. Egyrészt lehet, hogy valami vicceset hallott rólad, ezért nevet, amikor meglát. Másrészt vannak olyan lányok, akik alapból ilyen természetűek, hogy szeretnek mosolyogni, minden ok nélkül.

Na de legyünk pozitívak. Ha legközelebb is kialakul a szemkontaktus és a mosolygó gesztus feléd... amennyiben nem egy társaságnál vagytok, ints neki (de ne úgy, hogy pincér, fizetek :) és ha visszainteget, akkor menj oda hozzá. Egyéb ötlet: köszönj rá, amikor éppen gondolatban máshol jár. Ilyenkor, ha meglát és rád mosolyog, akkor... vagy zavarában teszi, vagy szimpatikus vagy neki. Esetleg menj el mellette, köszönj rá és mondd azt, szép a mosolya.

2013. szept. 23. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!