Ezt mégis hogy merészelik a lányok?
Társkeresőn olyanokat látok, hogy olyan nők írják le, hogy nekik jótestű és jóképű pasi kell, akiknek a saját külsője kívánnivalókat hagy maga után, de hogy érthető legyek, nevén nevezem a dolgot:
Tehát: Ocsmány, kövér nők írják le, hogy nekik kisportolt testű és szép arcú férfi kell!
Ha bezzeg én írnám le, a vézna, alacsony és nem jóképű srác, hogy nekem jó csaj kell, akkor minimum szánalmat ébresztenék az emberekben.
Ezek a ronda nők meg még kikérik maguknak!
És tudjátok mi a szomorú, hogy jut nekik jó külsejű csávó!
Ez nagyon igazságtalan, hogy egy nőnek, amig van vagina a lába között, addig semmi se tudja lenullázni a huspiaci értékét, ellenben, ha egy pasi nem határozott és nem és néz ki jól, akkor már a kutyának sem kell!
"Bezzeg ha én irnám ki, hogy én már 3 éves korom óta vonzódom a nagy mellekhez, akkor azt mondanák, hogy probléma van velem."
Igen, komoly egészségi problémáid lennének. Egy normális ember 0 perces korától vonzódik a mellekhez. :-P
"jaj, még kezdd el, hogy nem a külső számit.
(....)
A dagi, ocsmány nöknek, még az alkalmi dugásoknál elvárása, mitöbb követelése, hogy jó pasi legyen az illető!"
De az előtted szóló azt mondta, hogy egyes férfiaknak ez tetszik. Én is ismerek kövér nőt, nem,rég ment férjhez, és a férje nem kövér. Ismerek egy kifejezetten helyes fiút, aki szintén kövérebb lányt vett feleségül egy hónapja. Van, akinek bejön, dolgozd fel, hogy nem a te ízlésed a mérvadó.
Amúgy te hogy nézel ki azután, hogy ilyen szavakat használsz, mint pl. ocsmány? És ha olyan ocsmányak, minek nézed az adatlapjukat, ergo honnan tudod, milyen pasira vágynak? Szerintem te abban bíztál, hogy legalább egy kövér nő leáll veled, ha már más nem (mert ocsmány vagy, hogy a te szavaiddal éljek), és mikor láttad, hogy nekik is a szexi pasik jönnek be, akkor felháborodtál.
csak én még olyt nem láttam, hogy egy kinai szürke melegitös alacsony és vézna és nulla életü sráccal vállalható nő legyen. Ellenben forditott eset meg simán létezik.
Vagy ha én, mint alacsony és vézna srác aki nem is joképü, elmegyek buliba, ott kizárt dolog, hogy smároljon velem egy jó csaj. Ezzel szemben kicsit dagi kicsit szép csajokkal meg simán összeállnak JO PASIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!