Egy szimpla beszélgetős séta jó első találkozásnak vagy legyen valami több is?
sima seta ha ehesek lesztek pizza esetleg ahogy irtad suti üditö! nem ertem mit rinyal mindenki a penz a penz...a mostnai baratnommel elsore seta volt dumaltunk igaz vittem neki 1 csokit mert meg igertem :) a talalka kb 23 ora fele volt nagy rabeszeles utan es mikor latta h faaaaj a f.m es mondotam h akk hadjuk na akkor mondta h pill 30 p es kesz leszek na abbol nem annyi lett szal este 11 ig vartam de a talalka 10 re volt megbeszelve :D hajnalig seta beszelgetes es annyiba maradtunk... masnap hajnal fel 1 kor ra irtam h mi a szitu nem e talalkozunk seta duma erre mondta h oke es most 9 honapja h 1 utt vagyunk.elejeben nem tudta h van penzem meg h mennyit keresek melon.mostmar tudja de hiszed ( hiszitek vagy nem)
ha valami van penz ugyileg neki nem engedi h segitsem nem kell neki draga ajandek 1 sima nyak ektol el kezdett sirni es nem akarta el fogadni....es ö 20 eves szal nem tizen eveibe van... szoval nem mindenki azt nezi h a csavonak legyen! szoval sok sikert 24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!