A csúnya csóró pasik mit akarnak az igényes, szép nőktől?
" Azt pedig halkan megjegyezném így a végére,
hogy a szokásos megkeseredett kanok válasza
irgalmatlanul szánalmas. Áldom az eget, hogy
soha egy büdös esélyt nem adtam ilyeneknek
még egy randi erejéig sem. :)"
Mindenkinek nagy megkönnyebbülést jelent ez, nekem pl. a hátam közepére sem kellene egy olyan mint te! :D
" Így a csúnya lányok joggal
ábrándoznak, h a diszkóban a pultot támasztó
kigyúrt paraszt felszedi őket, ha kicsit több
dekoltázst, segget mutatna"
És ha véletlen becsusszan valami véletlenke kereshetik a balf. eltartót.
Szóval akkor csak ott kötünk ki a végén.
Igénye mindenkinek van valamilyen más kérdés, hogy ha magasabban van a léc, csak amíg a rusnya hímeket kiröhögik, addig a turbófeministák azzal rikácsolnak fordított esetben, hogy "nem lehet a csúnya nőknek is igénye", és hasonló mesék.
"Mindenkinek nagy megkönnyebbülést jelent ez, nekem pl. a hátam közepére sem kellene egy olyan mint te! :D"
Ameddig te bizonygatod, hogy mennyire nem kellenék neked (bár pont ezek szokták még a lábnyomomba is beleverni a farkukat, már ha megengedném nekik), addig én szívből szeretek egy TÉNYLEG rendes, jólelkű fiút, és ő is engem, és baromira nem a felszínes maszlagokról szól a kapcsolatunk. :)
A hozzád hasonló, neten észt osztó fiúcskák nagyon nem a rendes, tisztességes kategória, csak emellé szerettek bújni. Pedig semmivel sem vagytok többek a tajtürhő "alfahímeknél".
Igényei pedig még mindig lehetnek MINDENKINEK. Nőknek és férfiaknak egyaránt. "Normális" ember senkit sem von kérdőre emiatt.
" Ameddig te bizonygatod, hogy mennyire nem
kellenék neked (bár pont ezek szokták még a
lábnyomomba is beleverni a farkukat, már ha
megengedném nekik), addig én szívből
szeretek egy TÉNYLEG rendes, jólelkű fiút, és
ő is engem, és baromira nem a felszínes
maszlagokról szól a kapcsolatunk. :)
A hozzád hasonló, neten észt osztó fiúcskák
nagyon nem a rendes, tisztességes kategória,
csak emellé szerettek bújni. Pedig semmivel
sem vagytok többek a tajtürhő "alfahímeknél"."
Nekem nincs szükségem "bizonyítgatni" semmit, mivel én eleve nem állítottam magamról semmit, pláne olyanokat amikkel jössz! :)
" De ha nem
mondtad, akkor jó, bár nem sokat segít rajtad
ez sem. :)"
Nincs is rá abszolúte szükségem, pláne effélére! :D
Nagyon jól elvagyok, nem értem mi a gondod, szerintem te kavarsz az állandó rinyálókkal, akiket részben megértek. :)
mivel tudják, hogy csak "igényes, szépek" ezért jól megd*gni... TALÁN HA okos lennél, akkor mást is akarnának, de mivel nem vagy az, így a probléma eredője az a tény, hogy az általad áhított jóképű, pénzes pasik sem fognak többet akarni tőled egy numeránál
u.i.: ébredj királylány
üdv.: egy valóban igényes, szép nő, aki nem a pénzre és a külsőre hajt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!