Nagyon tetszik egy srác, aki régebben (akkor még barátom volt) nagyon nyomult, de jó értelembe véve, most szakítottunk, de most meg neki lett egy barátnője, aki szerintem nem illik hozzá. Szerintetek bejelöljem facen, vagy ez gáz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 00:39
11/15 A kérdező kommentje:
miért hajtana el? :D amúgy 20
2013. szept. 22. 00:55
12/15 anonim válasza:
sztem felesleges jelölgetni...
13/15 anonim válasza:
perszee. 20. namindegy.
azèrt hajtana el, mert ha van valakije, akkor szerelmes. ès gyanítom nem fogod meghatni. de csinàld azt, ami a divat a mai vilàgban. jelöld be, làjkold a kèpeit ès tölts fel magadról mèg több csücsörítôs, mellkidobós kèpet...talàn felfigyel ràd. :D
mellesleg nem hiszem, hogy olyan ronda az a csaj, lehet hogy te vagy kicsit öntelt. nem gondolod? :)
14/15 A kérdező kommentje:
nem akarom elbaszni a kapcsolatukat, van elég pasi aki udvarol nyugi, csak bunkó emberek általában sajnos, ilyen világban élünk... te is mindjárt ítélkezel, ha annyira rossz ember lennék már régen megtettem volna, nem kérdezgetem.
2013. szept. 22. 01:03
15/15 A kérdező kommentje:
amúgy is bírom amikor vki vmit szeretne kérdezni, mert nem szeretne senkit sem megbántani, akkor mindig leoltjátok, meg bunkók vagytok vele, meg ítélkeztek, habár be kell ismernem valóban kicsit naív volt a kérdés.
2013. szept. 22. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!