Kövér lány vagyok, tudnátok motiválni a fogyáshoz, fiúk?
Valami kemény szöveget mondjatok, amitől sírni fogok!
170 cm 75 kg
Jaja. Saját elhatározás kérdése. Tudom hogy ritka és nehéz is, de képes lennél rá. Szépen lassan állj neki.
Vagy ugy halsz meg, hogy vagy egy nagyon igénytelen párod lesz, vagy valami perverz fogja veled kipróbálni, hogy milyen dagadtal sxelni és akkor az fájni is fog.
Fogyj le egy kicsit, aztán még egy kicsit és lassan helyreiönnek a dolgok.
Figyelj nem lehet te olyan kövér.
Aztmondják hogy a magasságodból vonj ki 100-at és megkapod az ideális testsúlyodat.(ORVOSOK SZOKTÁK MONDANI!)
Ha kivonsz 100-at a 170-ből akkor az 70 kg. Ha 5 kg-ot leadsz nyert ügyed van:)
De amit mondhatok(és ezt fogadd meg mert kondizok és ezáltal iszonyat sookat olvastam az étkezési szokásokról) hogy ne éheztesd ki magadath ogy nem eszel semmit sem mint a sok idióta fogyni akaró nő,hanem sportolj rendszeresen,és egészséges ételt egyél(csirkemell,saláta,rizs,stb.)
Ja és még csak annyi,hogy a legjobban a gyaloglástól fogysz. Sokan mondják azt,hogy a futás a legjobb de az csak a cukorszintedet üríti ki,míg a sétálás(de ez a sétálás legyen intenzív sétálás és 1 óra hosszú séta) viszont zsírt éget nem cukrot.
Remélem tudtam segíteni:)
Üdv
NEM AKARLAK MEGBÁNTANI,SOHA NEM BÁNTANÁK EGY KÖVÉR EMBERT, DE TE NEM IS VAGY KÖVÉR:) de attól írok...vlmit..
Foggyál le, csúnya kövér vagy! undorító,soha nem kellesz senkinek! vlmi gusztustalan disznó vagy!!!!!!!!!!
senkinek nem kellesez, ilyen testsúllyal!
(kérlek, ne haragudj!!!remélem,nem vlmi tényleg durvátmondtam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!