Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Állatos fétist hogy lehet...

Állatos fétist hogy lehet kideríteni ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

A nemek nem számítanak a lényeg hogy egyik ember a másikról hogyan tudja kipuhatolózni valahol rejtve hogy a másiknak is van-e ilyen fétise? Mert ha van mondjuk egy nagytestű kutyája, lova akkor már beindul a fantázia, de lehet hogy nem úgy szereti az állatokat.

Van olyan párkereső ahol van ilyen és ehhez hasonló fétis kereső lehetőség?

Pl van egy lány aki tetszik, és sétáltat egy nagyobb kankutyát akiért láthatóan odavan, és én sejtek valamit, akkor hogy lehet erre úgy rákérdezni hogy ne legyen ciki?:D

2013. szept. 21. 20:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Most mi van ha máshol nem merted, itt megkérdezheted nem?:D

Kimondta hogy troll vagyok?

Első annak a sztorinak a végét meséld már el, mert nem lehetett valami hosszú életű a kapcsolatotok ha már megadnád a számát :D

Amúgy meg ezt a sok prűdet :D

2013. szept. 21. 21:02
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Majd ha lebetegszel, paraszt, akkor írj ide, jó? :) Puszil a sok prűd.
2013. szept. 21. 21:05
 13/18 A kérdező kommentje:

Milyen betegséget lehetne elkapni?

Akkor nem javaslom hogy tömeg közlekedj mert ott aztán láthatnál érdekes dolgokat nagyító alatt :D

2013. szept. 21. 21:08
 14/18 anonim ***** válasza:
4%
Hát még szerencse, hogy az emberek nem a nemi szevükkel fogdossák meg a korlátokat a villamoson. Nagyon primitív gondolkodású vagy. Inkább kérdezz a kapálásról.Ahhoz vagy való iagzán.
2013. szept. 21. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából a nemi szervemmel kapaszkodom. Larrynek neveztem el, és ha két csomót kötök fennmarad a kapaszkodón. A mamik szokták nézni, de mit lehet tenni, prűd öreglányok.
2013. szept. 21. 21:18
 16/18 A kérdező kommentje:

14 én nem primitíveznék ennyire a helyedben ilyen kevés biosz tudással a tarsolyomban. A betegséget úgy is ellehet kapni ha csak simán megfogod a korlátot.

Ezek szerint egy kutyát macskát sem simogatsz meg, mert még elkapod a kankót?:D

2013. szept. 21. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
4%

Akkor miért nem ezzel kezdtek, hogy TE Biosz-os vagy??? Ezek a mai tankönyvben vannak benne??? Menj már el az X Faktor-ba röhögtetni magad. Mindenki, aki ezt olvassa, már leesik a székről a röhögéstől :P.

Milyen volt a legutóbbi smárolásod egy kutyával? Melyik élvezte jobban? Valld be, hogy TE :))

2013. szept. 21. 21:40
 18/18 A kérdező kommentje:

Azt honnan tudod hogy ki esik le a székről? Te vagy itt a prűd baci mániás aki sokkot kapott, max te eshetnél le.

Az első részét nem is értem.

Most azon mit nem érteni hogy nem kell a lőcsöddel hozzáérni a villamos kapaszkodóhoz ahhoz hogy elkapj valamit ami mondjuk egy csöviről került oda.

2013. szept. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!