Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak, mert gizda vagyok és...

Csak, mert gizda vagyok és alacsony, máris esélytelen vagyok valami fura ösztönnél fogva a lányoknál? Mégis hogyan találjak olyan lányt, akinek bejövök így is?

Figyelt kérdés
Utálom, hogy ilyen pici vagyok, én nagy állat akartam mindig is lenni, de úgy látszik szüleim miatt én sem letem óriás. Olyan rossz, hogy mindenkinek lehet párja, mert magas vagy ilyen nagy súlyú, én meg úgyis hiába próbálkozom automatikusan koccot kapok a lányoktól. Gyakran gondolok az öngyilkosságra is már, úgysem élet egyedül az élet, míg mást szeretnek, én páratlan vagyok a külsőm miatt.
2013. szept. 21. 19:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az a gond hogy a vannak olyan csajok is akik a náluk sokkal nagyobb pasikat szeretik. De vannak magas csajok is akik elfogadják ha alacsonyabb pasijuk van. Használd a kitettség elvét! Ha magabiztos vagy de nagyon akkor az imponál minden csajnak mindegy milyen magas vagy és milyen a testalkatod.
2013. szept. 22. 01:01
 12/13 anonim ***** válasza:

GYEREK! Találni találni fogsz nőt, akinek kellesz, ha elkezdesz nyomulni, mint az állat, ugy értem elkezdesz csajozni. De a külsőd be fog korlátozni abban, hogy milyen nőknek kellesz. Tehát lehet, hogy tényleg annyira gázul nézel ki, hogy ronda nőknek is NAGYON ritkán fogsz kelleni.

És mondd, boldog lennél, ha egy okádék nővel lehetnél? Mert szerintem nem.

Sajnos az a helyzet, hogy jól kell kinézni.

2013. szept. 23. 00:49
 13/13 DeboraBeczi válasza:
Az ongyilkossagra ne gondollj.SOHA!!!!! Nagyon veszelyes vigyazz vele.Az Isten ugy teremtett ahogy jonak latott.Te el kell fogadd magad ugy ahogy vagy.Hidd el hogy amikor eljon az ido teged is lesz ki szeressen. ;)
2014. febr. 26. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!