Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » KÍNAI FÉRFIVEL ismerkednék...

KÍNAI FÉRFIVEL ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Van itt egyedülálló?

Figyelt kérdés

Számomra a belső értékek fontosabba ,mint a külsőségek.

Ha kedves vagy, türelmes, és humorod is van,akkor szívesen megismernélek.

23/L

2013. szept. 21. 18:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7%
Majd megeszik a kutyádat meg a macskádat aztán majd nézel. 23 évesen lehetne már eszed, hogy nem gyerek álmokat kergetsz!
2013. szept. 21. 21:44
 12/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Sajnállak téged.....de azért mert neked nem sikerült megvalósítanod az álmaidat, akkor másokat is le kell beszélni róla?

Most vagy : 1. ennyire rosszindulatú és besavanyodott

vagy

2. fiú vagy és irigykedsz

Elég sajnálatos, hogy olyan unalmas az életed, hogy olyan kérdéshez érzel késztetést hozzászólni, ami egyáltalán nem- (mert feltételezem egyáltalán) - érint téged, vagy csak nem tudsz olvasni, hogy nem hozzád szólt a kérdés?

2013. szept. 22. 11:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Előre mondom, hogy én ázsiai vagyok, de nem pont kínai. Azért megosztanék egy két gondolatot.

A sztereotípiák így ezredszerre is viccesek.

A keresőben szoktam kulcsszavakra keresni, valóban vicces dolgokat is lehet találni, pl. http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__48..

A legjobb mégis az egészben, hogy mindig első kézből adjátok az információt, hogy milyen is a közösség. Közben persze nem sokat tudtok róla :)

A 10-es egyébként nem mond hülyeséget, tényleg van különbség első és sokad generációs bevándorlók között és nem csak a nyelvtudásban. Azért azzal vitába szállnék, hogy mindenki aki első generációs az visszataszító, nagyon számít honnan jönnek. Ez kb. olyan mintha egy vidéki kis csoport alapján akarnád megítélni a magyar (vagy európai) lakosságot.

Egy nem itt előforduló gondolat, hogy az ázsiai közösségek befordulnak, szóval fölösleges keresni. A sokadik generációsok pl. biztosan nem, közöttük kereshet a kérdező. Az első generációsok sem feltétlenül, gondolj bele, hogy a gyerek szülőijére be kell járnia, a szülőkkel jóban kell lennie. Az első generációsok meg egyébként is főleg a munkák legalját vállalják el és azt is éjt nappallá téve végzik. Szóval ez sokkal inkább az lehet, hogy nagyon sokat dolgoznak és kevés idejük marad szocializálódni (a munkakörnyezeten kívül).

A kérdéshez jobban kapcsolódva, nézd meg a magyar lakosság mekkora része van jelen gyk-n és feltételezve valami hasonlóságot láthatod, hogy eléggé leszűkül a terep, ha magyarországi független kínai férfit keresel.

2013. szept. 25. 16:22
 14/24 A kérdező kommentje:

köszi utolsó!

...ha már 1 ember ír, aki megfelelne a szerény elvárásaimnak, akkor már megérte, és megadtam magamnak azt a kis esélyt is.

Ha feladsz egy lottót, az is egy esély,pedig kicsi az esélye , hogy nyersz. szóval én megadtam az esélyt magamnak.

2013. szept. 25. 16:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok, és nem a TV-ből szedtem össze a véleményem.

Másrészt én nem első vagy másodgenerációsokról beszéltem, hanem olyanokról, akik itt szocializálódtak, vagy csak dolgozni jöttek ide 1-2 évre. Hatalmas különbség.

Pl én ha akarnám sem tudnám olyan orbitális erővel visszaszívni a taknyomat, ahogy egy kínai magától érthető természetességgel megteszi ezt az első napján az ebédlőben.

Mert neki az undorító, amikor én kifújom az orromat.

2013. szept. 25. 19:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mondat a kulcsmondat, neki az az undorító, ő másképp szocializálódott. Valahol megeszik a csótányokat, az indiai meg rosszul lesz, ha meglát egy marha steaket.

Én is ázsiai származású vagyok de itt nőttem fel, használok papírzsebkendőt és nem szipogok, de egyes rokonaim ha látogatóban vannak valóban inkább szívják az orrukat mintsem kifújják, mivel neki az a neveletlenség, hogy más előtt "taknyot mutatni', ha ki is fújja, elbújik a többiek elöl - bár ez itt is így illik, nem a másik arcába trombitálunk bele. Azt pedig egyszerűen nem értik, hogy hogy képesek egyesek kifújni az orrukat, majd a kissé átázott zsebkendőt az orrváladékukkal együtt zsebre tenni. Miért is hordja a fehér ember a taknyát a zsebében? Persze valaki azonnal kidobja, de aki például textil zsebkendőt használ és a megszáradt, összeragadt anyagdarabot pakolgatja a táskájába?

Párszor volt ebből nálunk összeütközés, főleg az idősebbek nem értik, hogy a másik nemzet miért így csinálja.

2013. szept. 26. 16:14
 17/24 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

nincs véletlenül egy szingli ázsiai ismerősöd, aki szívesen ismerkedne ? :)privit is írhatsz.

2013. szept. 26. 16:55
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
Azt mondod, hogy nem számít a külső, mégis kínai csávót akarsz...
2013. szept. 26. 18:27
 19/24 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

ha elolvastad volna a bejegyzéseket látnád, hogy addig érdekel a külsőség,hogy kínai. azon belül, a külső a legfontosabb. persze te biztos olyan álszent vagy,hogy a következő bejegyzésedbe, kijelented, hogy felszínes vagyok, bezzeg te egyáltalán nem válogatsz :)azért remélem fel tudod dolgozni a kijelentésemet :) szép napot mindenkinek! :)

2013. szept. 27. 16:36
 20/24 A kérdező kommentje:

* azon belül a BELSŐ a legfontosabb

gyorsan javítom, amit elgépeltem, mert ezen is kiakad valki, aki csak kötekedni jár ide :)

2013. szept. 27. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!