Fiúk! Titeket ez a dolog "megijesztene", vagy izgalmas
lenne számotokra?
Figyelt kérdés
Szóval, tegyük fel, hogy megismertek egy lányt, szimpik vagytok egymásnak, aztán kiderül, hogy a lány még szűz, párkapcsolata sem volt soha, még nem is csókolózott. Ti hogyan reagálnátok erre?
A- Hagynátok az egészet, mert nem akartok "vesződni" egy ilyen lánnyal.
B- Örülnétek neki, hogy ilyen téren valószínűleg ti lesztek neki az elsők.
Kérlek azt is írjátok meg részletesebben, hogy miért azt az opciót választottátok. :) Ja, és 19-20 éves lányról beszélünk. :) Csak kíváncsi vagyok. :)
B, mert semmiféle akadály nem létezik akkor, ha igazán tetszünk egymásnak és szimpatikusak vagyunk a másik számára. Szívesen tanitgatnám a lányt. Hamar belejönne, amilyen tüzes szerető vagyok.
2013. szept. 20. 18:56
14/23 anonim válasza:
B. Azért mert normális vagyok és ez nem "vesződés". Én inkább gondoskodnék róla, hogy minden együtt töltött idő és dolog tökéletes legyen.
2013. szept. 20. 18:58
15/23 anonim válasza:
Miért kéne vesződni vele?:D
Nyilván nem várnék a szexel hónapokat mert hát csak nagykorúak vagyunk már.
Nem mondom hogy örülnék, nekem aztán mind1 hogy szűz vagy sem.
2013. szept. 20. 18:59
16/23 anonim válasza:
azért az itteni válaszadókat én nem sorolnám az átlagba :D szerintem minden a hozzáállásodtól függ, ha egy tapasztalt sráccal vagy és elvárod hogy fél-1évet várjon rád, akkor biztosan A, de ha nyitott vagy a dologra és nem vagy szégynelős akkor meg B.
2013. szept. 20. 19:06
17/23 anonim válasza:
Sztem csak a hulladékok várnának egy ilyen lányra. (akik egy teljesértékű lányt akinek normális szexuális és párkapcsolati élete van nem képesek felszedni) na meg a pedofilok.:)
2013. szept. 20. 19:09
18/23 anonim válasza:
Ja és igen, az itteni válaszadókból (akiknek max 1x adatott meg hogy egy lány leállt vele) nem kéne stasztisztikát állítanod.:) A normális fiúk elkergetnek egy 19-20 éves szűzlányt a valóéletben ha nem szép, mert tuti hogy stikkes.
2013. szept. 20. 19:12
19/23 anonim válasza:
*statisztikát
2013. szept. 20. 19:13
20/23 anonim válasza:
Nyilvánvalóan a B-verzió a nyerő.
DE!
Ott lenne bennem, hogy mikor ébred fel egyik reggel, hogy benne átszakadt egy gát, még nem élt eleget, nem tapasztalt meg mindent és szüksége más farkára is. Én megművelem, feltöröm a kertet, más megy zabálja a gyümölcsöt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!