Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek megéri agglegényne...

Szerintetek megéri agglegénynek maradni?

Figyelt kérdés

Mostanában foglalkoztat a kérdés. Minden pénzt magamra költök, és csak laza szexkapcsolatokba megyek bele.

Az az igazság, hogy nem tudok már több fájdalmat elviselni a nőktől. :(

#miahelyesút #ezleszaz
2013. szept. 20. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

És mi lesz 50-60 év felett, amikor a laza szexkapcsolatra max. 70-es nyanyák jelentkeznének, te meg ott leszel család nélkül, egyedül?

Sounds like a good idea... not.

2013. szept. 20. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a pénzre mész, akkor megéri.
2013. szept. 20. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
A prosti olcsóbb, csak az majd öreg korodban nem fog tisztába tenni, ha már magad alá csinálsz. Meg karácsonykor se fog meglátogatni.
2013. szept. 20. 16:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem a pénzről szól ez. Csak össze vagyok törve, és még egy nőt nem élnék túl.
2013. szept. 20. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
ez is csak egy döntés
2013. szept. 20. 16:47
 6/8 anonim válasza:

Mondok erre valamit.

Fájdalom az relatív mert te is okozhatsz a másiknak fájdalmat, ugy hogy nem veszed észre.

Én 26 vagyok, nincs nőm 5 éve, csak szex kapcsik (r*bancot lehet találni mindenhol).

De én nem azért mert nem tudom elviselni a nőktől való fájdalmat, és most ez nem sértés, de ha sokat szenvedsz vagy csak fájdalmat kapsz akkor valamit marha rosszul csinálsz.

Nekem abból lett elegem pl, h általában és mindig azokat fogtam ki, akik x idő után egyre többet és többet akartak, folyamatosan a nyakamon voltak, magukhoz akartak láncolni, elég volt, minden barátnőmnél ez volt (mondom megint, sajnos huzamban ilyeneket fogtam ki), én azt mondom, fog meg magad pihenj, lazulj ne legyél kapcsolatban egy ideig figyelj meg más párokat is, ne streszelj egy kapcsolaton, és ülj le, és gondold át azt miért okoz neked minden csaj fájdalmat, lehet túl oda adó vagy és túl megengedő, ha igen ezen is változtatni kell pl, remélem segítettem valamit.

Am majd el fog jönni az az idő, amikor megtalálod azt akivel leéled az életed, csak legyél türlemes

2013. szept. 20. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem kéne ennyire elzárkózni egy komolyabb kapcsolat lehetőségétől. Csak nem egyből odaadni mindent annak a lánynak akivel legközelebb összejössz, hanem szép fokozatosan, ahogy megismered.

Arra kíváncsi lennék hány éves vagy.

Én pl 19 -24 éves korom között folyamatosan pofára estem mert bántottak, kihasználtak, de nem adtam fel!

Lassan 3 és fél éve vagyok a férjemmel. Most már majdnem 2 éve házasságban, és boldogan!!! Örülök, hogy nem tudtak legyőzni, és mindig felálltam, amikor el akartak taposni.

Komolyan mondom, hogy te is meg fogod találni a számodra megfelelő társat, csak nem szabad feladni!!!SOHA!!!

27/N

2013. szept. 20. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, gratulálok!

A kérdezőnek is ezt ajánlom. Szépen lassan: óvatosan és fokozatosan.

2013. szept. 20. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!