Lányok mi a véleményetek egy kb.166-168 cm magas 50-55kg körüli srácról?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és ennyi a testtömegem és a magasságom, viszont szélesek a vállaim, a bordáim nem látszanak ki és tohonya sem vagyok, szikár ha lehet kijelenteni ezt. Sajnos vesebeteg vagyok ezért fehérjeszegény diétát kell folytatnom, pingpongozok sport gyanánt. Ez elrettentene titeket, vagy nem olyan vészes?2013. szept. 20. 00:08
1/11 anonim válasza:
Én 172 cm vagyok és 60-65 kg vagyok. Én nem fogyókúrázom, hanem rendesen eszek, de valamiért nem hízok meg.
22F
2/11 anonim válasza:
Ez a magasság az enyém mellé (160) pont ideális számomra, testtömeget illetően 55-58 kilósan nézek ki valahogy, ha a fiút nem zavarná az én javamra húzó különbség, engem sem.
3/11 anonim válasza:
Egyedül a magasságod elrettentő számomra, valamint a súlyod.
Én lány létemre vagyok vagy 174 cm, és 60-65 kg között. Érdekesen néznénk ki.
Látatlanba látom, elképzeltelek, de tudom, hogy nekem abszolút nem lennél az esetem.
4/11 anonim válasza:
3: én lennék az eseted. 190 cm, 90 kg. :)
5/11 anonim válasza:
A barátom 165 körül van (én 170), igaz 65 kiló, de magasságra akkor is, így engem nem zavarna.
6/11 anonim válasza:
Ilyen alacsony pasi egy lánynak se kell, hacsak nem vagy arcra egy Brad Pitt.
7/11 anonim válasza:
Semmi, teljesen normális, ha így nézel ki. Nyilván függ az eloszlástól, de nekem ez már a túl vékony kategória, ami annyira nem adja.
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos hízni, max zsírosodhatok, mivel szénhidrátot sokat ehetek, de fehérjét meg 60 grammot naponta maximum vagy kevesebbet. És emiatt nem tudok építkezni izomzatra, ezért vagyok vékony. Amúgy köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 20. 15:09
9/11 anonim válasza:
A magasságodba fognak belekötni. Az enyémnél is mindig azt, mondják, hogy alacsony vagy. Nem tehetek róla, hogy csak 170cm lettem, nem én választottam. Sajnos sok a felszínes nő, főleg az alacsonyak között. Magassággal nem tudsz mit csinálni, esetleg tömegben növekedhetsz, de az sem fogja kompenzálni az alacsonyságod, ami nagyon nagy hátrány.. Eddig én sem akartam elhinni, de sajnos egyre inkább elhiszem ezt, a magasság szelekciós dolgot. üdv 26/f/170cm.
10/11 anonim válasza:
Remelhetoleg nem ez a srac aki ezt kerdezte :
"Segitsenek! Makkomon piros apró pattanás szerü dolgok vannak folyamatosan hámik és néha sajogva fáj. Nyár elején voltam Nemibetegség gondozóban STD vizsgálaton ahol vettek vért. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!