Lányok, nektek bejönnek a kicsit visszahúzódóbb srácok vagy inkább a feszengős, tuskó, rámenős imponál?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 17:23
1/12 anonim válasza:
én a feszengő tuskó, visszahúzódóakat szeretem
2/12 anonim válasza:
Én mondjuk fiú vagyok de direkt úgy tetted fel a kérdést hogy a te szájízednek tegyen jót.
A lányoknak imponálnak a nagy önbizalmű,nagyhangú,népszerű fiúk.
3/12 anonim válasza:
Én a visszahúzódóbbakat szeretem.
4/12 anonim válasza:
A feszengős, tuskó, rámenős pasasok a legférfiasabb férfiak.
5/12 anonim válasza:
A visszahúzódóakat szeretem,akik nem az a túl beszédes fajták és csak pár ember felé nyitnak. Ők a tapasztaltak alapján műveltebbek,okosabbak,hűségesebbek és jobban is tudnak szeretni.:)
17l
6/12 anonim válasza:
5-ös akkor miért érzem azt h engem a lányok valamiért kerülnek, ha olyan sok lány a szűkszavú visszahúzódóbb pasikat kedveli?
Bátornak bátornak érzem magam a barátnőmért bármit megtennék, hogy kiálljak mellette
7/12 anonim válasza:
#6 talán azért mert ronda vagy
8/12 anonim válasza:
igen én is a visszahúzódóbb fiúkat szeretem, eddig csak ilyenek tetszettek:) fel a fejjel! 16/L
9/12 A kérdező kommentje:
7-es,látod,Te tipikusan tuskó vagy.
2013. szept. 19. 17:46
10/12 anonim válasza:
Én is visszahúzódó voltam, de feszengni 1000x jobb XD.(ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok művelt, de hülyeség mrleghúzni magad!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!