Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez? Sokszor kérdezté...

Miért van ez? Sokszor kérdezték már tőlem de sosem tudtam miért.

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy az ismerkedés kategóriába ha egy lány ír ki kérdést, mindenki írogat neki, de ha egy fiú ír azt folyton cseszegetik, és nem megy vele semmire.

13/L

2013. szept. 19. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert, mert... XD Én sem tudom. XD
2013. szept. 19. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Roppant egyszerű...

1. Több itt a fiú, mint a lány.

2. Egy normális nő nem kezd el tolongani egy nagy eséllyel lúzer pasinál... biztos van kivétel, de aki életrevaló, az talál az életben is partnert...

3. Ezzel szemben egy lúzer csajra rögtön rávetik magukat a pasik, hátha összejön nekik valami...

Persze külön kategória, amikor valakinek tetszik valami, amit ír valaki, és ezért ír rá.

2013. szept. 19. 16:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm :)
2013. szept. 19. 17:05
 4/11 anonim ***** válasza:
na vajon?
2013. szept. 19. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
2#-nél a pont. Ami amúgy fura, mert jóval több csaj van itt, mint pasi, de úgy tűnik a pasik 30%-a retardált, 20%-a csak egy kis pcs vagy a mai szlenggel élve "troll", 20%-a csúf, a maradék 30% meg vagy érdemben válaszol akár kommentben, akár privátban, vagy átugorja a kérdést, és nem hülye ajánlatokat tesz.
2013. szept. 19. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
"úgy megdugnálak h agyrázkódásod lenne az ágytámlától!" Pl ez most futott be hozzám privátnak, holott nem szexhirdetést adtam fel, csak egy kérdést tettem fel ami érdekelt :D
2013. szept. 19. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ez már nekem is feltűnt :D
2013. szept. 20. 13:13
 8/11 anonim válasza:

Most attól,mert valaki neten próbál ismerkedni,attól lúzer...ajjajj,bajok vannak itt...

azok után,hogy tele van trollokkal az utca,nem csodálom,hogy a normálisabbak a netre menekülnek

2013. szept. 25. 22:09
 9/11 anonim ***** válasza:
azzal a net van tele, az utca okosteló nyomkodó bamba parasztokkal van tele (és nem csak az utca van tele velük)
2013. szept. 26. 02:29
 10/11 anonim válasza:
na ne mondd már nekem,hogy az utcán nincsenek olyanok,akik ok nélkül beszólnak,ezek általában tinik amúgy
2013. szept. 27. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!