Lányok, vélemény?
Figyelt kérdés
Ne kíméljetek,tudom,h gyenge minőségű fotó,meg minden,de 10-ből hanyast adnátok?
+ ha mondjuk leszólítanálak az utcán,mit tennél?
-sikítva elszaladnál
-megcsóválnád a fejed és tovább állnál
-bunkón elküldenél
-kedvesen elküldenél
-benne lennél,h megigyunk valamit együtt
Köszi. :)
2013. szept. 18. 17:40
1/14 lola5858 válasza:
Én benne lennék hogy megigyunk valamit! :)
2/14 anonim válasza:
Nem vagy az esetem, de elsőre nem vagyok bunkó, szóval kedvesen küldenélek el. Ha meg nem hagynál békén, akkor bunkón is. 10/6
3/14 anonim válasza:
-kedvesen elküldenélek. nem akarnék hiú ábrándokat kelteni...
4/14 anonim válasza:
Hozzám picit idős vagy, de nem küldenélek el, szívesen elmennék veled valahova..:)
5/14 A kérdező kommentje:
Miért,mennyinek tűnök?
Am. köszi a válaszokat. :)
2013. szept. 18. 17:53
6/14 anonim válasza:
Nem veled találkoztam ma a buszmegállóban?:DD
10/7
Szerintem nem nézel ki rosszul,igazából a belsődön múlna csak,mi lenne belőle. Azért benne lennék egy ismerkedésben,végülis mit veszthetek.:D De csak akkor,ha élőben szólítasz le. Csak és kizárólag akkor.:D
7/14 anonim válasza:
Nem vagy csúf. 10/7. Ha az utcán leszólítanál, benne lennêk egy italban veled.
8/14 anonim válasza:
Nekem idős vagy, de ha rendesen jönnél oda, miért ne beszélgethetnénk egyet? :)
amúgy átlagos: 10/7
9/14 anonim válasza:
kedvesen elküldenélek mert nem egyezik a korosztályunk...:))
10/14 anonim válasza:
most néztem a hívás c. filmet. hát pont így nézett ki az az elmebeteg faszi benne, aki elrabolta a lányokat és levágta a koponyájukról a szőke hajukat, mert a tesójának, akibe szerelmes volt olyan volt, de rákban(vagy nem tom miben) meg halt még kiskorában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!