Lányok, ti szoktatok olyan fiút többször nézni, aki ronda vagy csak a számotokra helyet nézitik sűrűbben?
Figyelt kérdés
Nem értem miért van az, hogy van mostanság, hogy túl sokan vagyunk a buszon, legalább egy-két lány, aki valahogy jobban nézeget engem, csak nem tudom, hogy ez most azért van, mert ronda vagyok vagy azért, mert bejövök neki.2013. szept. 18. 17:06
1/2 anonim válasza:
Nekem nincs ronda srác,csak átlagos és aki tetszik/vonz. Na most,átlagos embereket nem nézek. Ha helyes,akkor viszont annál inkább. ;)
2/2 anonim válasza:
aki ronda azt nem nézegetik. ha valaki nem tetszik azt észre sem veszed. hacsaknem valami szokatlan van a külsejében, iylen esetben szokták nézni a nem vonzó embert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!