Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találok olyan weboldalt...

Hol találok olyan weboldalt vagy helyet, ahol a csúnya emberek próbálnak meg társat keresni? 23 éves ronda férfi vagyok. Ha esetleg van itt olyan lány akinek nem csak ( vagy inkább egyáltalán nem) a külső számít az is írhat.

Figyelt kérdés
A rondarandit néztem. Egyébként nem szexre keresek. Az oldal lehet külföldi is.

2013. szept. 18. 11:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9# Szerintem azért túl sok ocsmány palit nem láthattál nővel, hacsak nem az anyja volt. Ronda nőt viszont én is láttam már jó párszor átlagos vagy átl. felüli pasival.
2013. szept. 18. 13:32
 12/17 A kérdező kommentje:

10#

Kurv*ra nem lesz feladva! Önbizalmam az van bőven, persze nincs mire. Veszítenivalóm nincs.

2013. szept. 18. 13:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Kár, hogy az uglybugball csak bizonyos országok lakóinak érhető el.

A rondarandi komolytalan a prostik és a trollok miatt.

2013. szept. 18. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:

#10-es rosszul értelmezted amit írtam.

A nők ösztönösen vonzódnak a jó hapsikhoz, erről nem tehetnek.

Te sem tehetsz arról, hogy a szép arcú csinos lányok az "eseteid".

2013. szept. 18. 16:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Ertem. Es akkor arondak mind egyedul doglenek meg. Ugy hogy meg egy ujkal se ertek hozza, egy kedves szot nem mondtak neki?
2013. szept. 18. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
jó reggelt...
2013. szept. 18. 19:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Inkabb csak jo, ha szep lenne, de en ugy vagyok vele, hogy barkit tudnek szeretni.
2013. szept. 18. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!