Hol találok olyan weboldalt vagy helyet, ahol a csúnya emberek próbálnak meg társat keresni? 23 éves ronda férfi vagyok. Ha esetleg van itt olyan lány akinek nem csak ( vagy inkább egyáltalán nem) a külső számít az is írhat.
Figyelt kérdés
A rondarandit néztem. Egyébként nem szexre keresek. Az oldal lehet külföldi is.2013. szept. 18. 11:46
1/17 anonim válasza:
utcán annyi ronda ember szaladgál, mért nem szólítod le valamelyiket? amúgy mér vagy ronda?
2/17 anonim válasza:
Minden normális kapcsolat alapja a kölcsönös testi vonzalom.
Ha ronda vagy, azt beszoptad.
Hiába keresel ronda csajokat, azok is ösztönösen a jó hapsikat keresik.
Ha összejönne veled egy, azt csak szánalomból tenné, és amint úgy adódna, egyből dobna egy jó pasiért.
Az ilyen kapcsolatoknak nincs értelme, mert átvered őt is, meg magadat is.
Gondolkozz el rajta.
3/17 A kérdező kommentje:
2#
Oké. De csak találok egy hozzám hasonló csúnyaságot.
Mindenki akar magának egy párt.
Talán a csaj se szeretne magányosan megdögleni.
2013. szept. 18. 11:55
4/17 anonim válasza:
5/17 A kérdező kommentje:
Regisztrálok rá, de sajnos nem azt írja, hogy a keresett oldal nem található.
2013. szept. 18. 12:14
6/17 anonim válasza:
Itt mukodik, szerintem probald kesobb. Es meg ra is kereshetsz google- n, bitzos nem te vagy az elso akit ez a tema erdekel.
7/17 anonim válasza:
Itt is próbálkozhatsz! Ha a pasikat nézem akikkel beszêltem eddig akkor biztos olyan csajok is vannak! Ha így van akkor ez a te helyed! :)
9/17 anonim válasza:
Én elég sok ocsmányságot szoktam látni, akinek van párja. Vajon ők hogy csinálták?
10/17 anonim válasza:
Mint már elhangzott (de a kérdező nem fogta fel) a ronda csajoknak is jó pasi kell. A nők képtelek belátni saját helyüket a párkapcsolati "piacon"
Tanulság: add fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!