Miért van az, hogy nekem fordított az ízlésem lányok terén?
Figyelt kérdés
Azaz nekem azok a lányok tetszenek, akik inkább természetesek, van szemöldökük és nem ilyen rajozol, meg nincsenek kisminkelve sem, de formásak, nem kell nagyon úgy sem ötlözködniük hogy kint legyen mindenük, csak formásak legyenek azét, ne fiús alkatúak, ja és arc a lényeg még, a legfontosabb, hogy arcra vonzódjak a lányokhoz. Az a legnagyobb gond ezzel, hogy ma is, ahogy néztem a buszon, csak ilyen 12-14 év körüli lányok között találtam még természetes szépet, akike nem volt sok smink és még szerencsére megvolt a szemöldökük is. Így gondolom nagyon nehéz lesz párt találnom.2013. szept. 17. 23:02
1/7 anonim válasza:
Teljesen normális ízlésed van. Leszámítva, hogy 12-14 éves csajokat nézegetsz. Persze, csak ha elmúltál 15. Rossz helyen keresgélsz.
4/7 anonim válasza:
Hát én 16 vagyok,kicsit sminkelem magam, és nincs kinnt mindenem, természetesebb vagyok, de ezt nem ismerkdés céljából mondtam,hanem pusztán azért,hogy tudd,vannak még ilyen lányok!! :)
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg neked a gyermeki vonások számítanak természetesen szépek, amik még megvannak egy 12-14 éves lánynál, mivel gyerekek még. Attól a többi nő még nem csúnya, csak a legtöbben idővel elveszítik ezt a kislányos bájt, és hogy is mondjam... karakteresebb lesz az arcuk.
6/7 anonim válasza:
Ez miért fordított ízlés?
Szerintem a legtöbb pasinak az ilyen lányok jönnek be.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is a legtöbb pasinak a természetes csajok jönnek be. Az én barátom azt mondta, hogy amikor ismerkedtünk tetszett neki, hogy nem vittem túlzásba a sminkelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!