Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen legyen az a nő, akit...

Milyen legyen az a nő, akit kihívás meghódítani?

Figyelt kérdés

Egyáltalán vannak még, akik hódítani szeretnének?

Azt tapasztalom, hogy sokan nem szeretnek energiát fektetni az ismerkedésbe, és ha meghaladja a randik száma a 2.-t, de még nem volt szex, akkor egyszerűbb könnyű préda után vetődni. (remélem nem kell mindig kiírjam, hogy tisztelet a kivételeknek, és hogy akinek nem inge...)

2013. szept. 17. 12:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Hát a 7-es általánosítással nem értek egyet, de biztos megvan az ok, hogy ilyen megvetően és keserűen nyilatkozol."

Az ok nagyon egyszerű, mindenhol ezt tapasztalom. Ha a férfi a lelkét adná a kapcsolatba, az nektek nem kell. Akinek mégis, az pedig boldog párkapcsolatban él. A normális szingli nők olyan gyorsan elkelnek, hogy nagy mázli kell, hogy az ember találjon egyet.

Annyiból jogos az észrevételed, hogy ez amit leírtam elsősorban a fiatalokra 18-25 év igaz, és ezt elfelejtettem leírni, az idősebb generációval nincsenek tapasztalataim.

"(igen, olvastam a Szepesi könyvét...)"

Bocsi, ezt nem értem, én nem olvastam, nem is szeretném. Nem tudom, hogy mit akartál mondani ezzel.

"Olyan, mintha azt írnám:az összes férfi egy lusta, önző, semmirekellő, perverz disznó."

Ezt a lusta, önző réteget a ti viselkedésetek, és a média által sugallt torz értékrend élteti, és valóban szép számmal akadnak ilyenek. Általában minden téren őket favorizáljátok, és sok normális férfi is próbál ilyennek látszani, mert másképpen esélye sincs párkapcsolatra.

Egyébként minden férfi perverz disznó. Aki nem, az beteg.

"Azaz ennek így semmi értelme, és nem igaz. Érthető vagyok, vagy...?"

A véleményem sarkított, de nagyon is van értelme, a mai világban szerintem ezek a tendenciák, az más kérdés, hogy nem értesz vele egyet.

2013. szept. 17. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:

"és sok normális férfi is próbál ilyennek látszani"

szerintem meg csak azok akik gyengék.

"Egyébként minden férfi perverz disznó."

szerintem meg nem mindenki.

2013. szept. 17. 13:27
 13/19 anonim ***** válasza:

"szerintem meg csak azok akik gyengék."

Nem mondtam, hogy nem azok.

A perverzség pedig relatív, de valami perverziója mindenkinek van.

2013. szept. 17. 13:33
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem nincs. pedig utánajártam párnak, de egyik sem fogott meg.
2013. szept. 17. 13:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Olyan nő nincs, akit kihívás lenne meghódítani. Ha elég jól néz ki a férfi, nem kell neki ilyesmivel fáradoznia, ha nem, akkor meg sose fogja tudni meghódítani a nőt.
2013. szept. 17. 13:49
 16/19 anonim ***** válasza:

8-as egyáltalán nincs igazad....nem a nőnek kell kezdeményeznie..

Nekem volt már olyan, hogy nagyon tetszett fiút és nem kezdeményeztem, mert ez akkor is a fiú dolga...

Meg ennyierővel minek kezdeményezne a lány,...ha a fiú nem kezdeményez, akkor biztos nem tetszik neki a lány..

2013. szept. 17. 14:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, az is lehet, h azért nem kezdeményez, mert nem gondolja, h tetszik a lánynak. Ilyenkor ha a lány se lép, egy szép kapcsolattól fosztja meg magát.
2013. szept. 17. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:

17es

azt gondolom, hogy úgysem tetszenék a lányna.

8as voltam:)

2013. szept. 17. 22:41
 19/19 A kérdező kommentje:

11-es kommentre:

Köszönöm a részletes válaszod, némi kiegészítés:

"(igen, olvastam a Szepesi könyvét...)"

Nem hagytál ki semmit, hogy nem olvastad, arra céloztam ezzel, hogy ha ezt a könyvet elolvassa valaki, akkor hasonlóan negatív véleményt alakíthat ki, mint a Tiéd.

"Általában minden téren őket favorizáljátok, és sok normális férfi is próbál ilyennek látszani, mert másképpen esélye sincs párkapcsolatra."

Nem gondolom, hogy normális férfi önzőnek és lustának mutatkozna, csak azért, hogy "kelendőbb" legyen.

Azt hiszem nem érdemes belemenni, hogy ki, kit favorizál, mert nagyon más a meglátásunk.

"A véleményem sarkított, de nagyon is van értelme, a mai világban szerintem ezek a tendenciák, az más kérdés, hogy nem értesz vele egyet."

A saját példámra írtam, hogy ennek így semmi értelme, és nem a te véleményedre. Valóban nem értettem egyet vele, ettől függetlenül maximálisan tiszteletben tartom, és tényleg örülök, hogy ilyen precízen kifejtetted azt.

2013. szept. 18. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!