Facebookon elkérte tőlem egy fiu a telefonszámomat, de én nem szeretném neki megadni. Hogyan mondjam meg neki szépen?
Figyelt kérdés
kb.fél éve vagyunk "jóba",csak az a baj,hogy én nem nagyon csípem..nem szeretek vele beszélgetni facen...telón meg pláne..://2013. szept. 17. 12:17
11/43 A kérdező kommentje:
12:29....itt szimplán barátságról van szó..de ő szerintem többet érez irántam..és tudjátok az a baj,hogy nagyon kedves srác..nem akarom megbántani...de megadni se...komolyan nem tudom mit csináljak..:/
2013. szept. 17. 12:33
12/43 anonim válasza:
Én valami ilyesmit válaszolnék:
"Szia! Nem szeretek telefonon kommunikálni az ismerőseimmel, inkább írásban tartom velük a kapcsolatot, ezért nem adnám meg a számomat."
Szerintem ez nem sértő. Nyílván nem fog jólesni neki, de bunkónak sem titulálhat emiatt.
13/43 anonim válasza:
Az a bunkóság, hogy ezt nem írod le neki. Tudod ezzel a srácot szivatod, ugyanis a srác azt hiszi van nálad esélye....
Ehhh! Nem hiszem el, hogy ebbe nem vagytok képesek belegondolni lányok...
14/43 anonim válasza:
"inkább írásban tartom velük a kapcsolatot"
ezt akár el is hagyhatod. SMS is írásos...
előző
15/43 A kérdező kommentje:
köszi..még várok variációkat..és valahogy megmondom neki...:/
2013. szept. 17. 12:39
16/43 anonim válasza:
Inkább azt írd meg neki miért nem akarsz vele összejönni. Létezik építő kritika is ám a világon. Ha úgy ereszted útjára, hogy azt hiszi valamit azért jól csinált.
17/43 anonim válasza:
szerintem írd az igazat. persze azt a legnehezebb. de sokkal jobb mint hazugságot hazugságra halmozni. amúgy mitől félsz? megver vagy mi?
18/43 A kérdező kommentje:
ezt nem fogom megírni neki...lehet nem is érez semmit csak barátságot...és ha már igy van..akkor mondja meg ő...nem harapnám le a fejét..elvileg ő a fiu,neki kell lépni..
2013. szept. 17. 12:44
19/43 anonim válasza:
Bocs, nem fejeztem be a mondatot.
Szóval ha úgy ereszted útjára, hogy azt hiszi volt esélye akkor a kövi ismerkedésnél ugyanazokat a hibákat fogja elkövetni.
De ez csak egy javaslat.
20/43 anonim válasza:
Ja, persze nehogy már te égjél, inkább ő az a frankó. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!