Mi jön be egy normális fiúnak egy lányon?
Figyelt kérdés
15/L2013. szept. 17. 11:57
1/11 anonim válasza:
Intelligens, csinos, kedves, stb.
4/11 A kérdező kommentje:
Van eg lany, aki se kedves, se okos, nincs sege, es a melle is pushup, es minden fiunak bejon.. Ez hogy?! Valaki magyarazza meg!!:D
2013. szept. 17. 12:03
5/11 anonim válasza:
Úgy, hogy te csak ennyit latsz a lanybol, mert neked nem szimpatikus
6/11 anonim válasza:
Miért te kedves,okos vagy,van segged,melled,és féltékeny vagy? :)
7/11 anonim válasza:
Passz..
Mivel nem vagyok kigyúrt, milliomos, rosszfiús fulljópasi; ezért nem tartozok a ´normális´ kategóriába.
8/11 anonim válasza:
Csak kúrásra kell a fiúknak az a lány.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem feltekeny vagyok, hanem zavar h minden fiu elott feltunoskodik, es meg is kapja oket... De o is csak jatszik a fiukkal..
2013. szept. 17. 12:17
10/11 anonim válasza:
Sziia. :'D Van eg lany, aki se kedves, se okos, nincs sege, es a melle is pushup, es minden fiunak bejon.. Ez hogy?! Valaki magyarazza meg!!:D--> erre a kerdesedre en is varom a valaszt. Nekem is van egy osztalytarsam nincs melle,feneke,nagy a csipoje!!xd,fura az arca Es minden fiunak bejon (nem vagyok feltekeny de kicsit zavar h raszall a fiukra,es h igy nez ki es megis bejon minden fiunak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!