Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyeim! Miért nem érhetőek...

Hölgyeim! Miért nem érhetőek el buli utána a nők?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egy buliban összekavarodsz egy nővel, meg van minden ami csak lehet, jól érzitek magatokat és egymást, telefonszám is megvan, és ha keresed akkor semmi reakció nincs? Főleg annak örülnék, ha nők írnák le, hogy ők személy szerint miért tennének ilyet!?

2013. szept. 17. 08:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem, hogy kapok még, mert tényleg kíváncsi vagyok. Bebuktam a mamlasz szerepet, mert csak egy dolgot ,,áll"tam és az nem ital volt. Hát igen elég fura. Egyébként latin-amerikai felmenőim vannak, én is kreolnak számítok, annyira csak nem vagyok csúnya. Valamint szambát és kizombát tanítok, elvileg nincs rossz mozgásom. :) De nagyon hasznosak a válaszok, még egyszer köszönöm!
2013. szept. 17. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Most ez komoly? Salsa és kizomba oktatóként nem ismered ki a csajokat? Pedig általában a táncoktatók jó emberismeretre tesznek szert, és a sokszor szavaknál többet mondó testbeszédet is elég jól le szokták venni.

2013. szept. 17. 17:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Konkrétan épp ez ami nagyon fura nekem. Nem épp erre számítottam a testbeszédéből. Tehát a tánctéren gondolhatod, hogy mit műveltünk, ha 2, 2 és fél óráig csak táncoltunk. Meg persze a bónusz. Ezért is fura, hogy nincs reakció. Esetleg azt várta, hogy egyből elmenjek vele, de azért ennél többre tartottam! Még ha ez így furán is hangzik.
2013. szept. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!