Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Összejönnél egy olyan lánnyal,...

Összejönnél egy olyan lánnyal, akinek kissé előreállnak a fogai?!

Figyelt kérdés

nagyon bírom a csajt, annyira érzelmes, miden, testalkat is a kedvencem, vékony formás, minden ok, pont ideálom.

Viszont ez az egy ami úgymond a küllemén nem tetszik. bár nem is feltétlen nekem nem, hanem kicsit parázok, pl haverok, meg szüleim mit szolnak majd hozzá.

Nemvészes a csaj, msot nem egy tapsihapsi fogakat kell elképzelni....csak picit előrébb állnak a fogai ennyi.

Illik az arcához is, nemarrolv an szó, hogy arcra modell, és aztán elmosolyodik, és kiszaladoka világból..XDDDD

teljesen klappol az arcához. :)

2013. szept. 16. 23:52
1 2
 11/13 Zoey28 válasza:
kit érdekel mások mit gondolnak? Ha valóban az ideálod ahogy írtad,ne foglalkozz más véleményével.
2013. szept. 17. 13:25
 12/13 Frigg ***** válasza:

Hmm. Nekem sem tetszenek a fogaim, sajna az első két fogam között van egy picike szünet. Nem ötcentis, nyilván, elég kicsi, de ott van. Én mindig utáltam, soha nem nevettem vagy mosolyogtam felszabadultan, mert feszélyezett. Ezt örököltem, nem tehetek róla. Fogszabit szerettem volna, de fogdoki azt mondta, nem érdemes. Eddig egy párom sem kifogásolta, az egyiknek eleinte nem tetszett annyira, de később már imádta, mondván nagyon cuki, és illik hozzám. Barátaimat se zavarja, lényegében szinte senkit, csak engem. Ha neked tetszik a lány, ne foglalkozz a barátaid véleményével :)

23/N

2013. szept. 17. 16:52
 13/13 Bobi69 válasza:

Hát te hülye vagy, hatéged nem zavar akkor a szüleidet mért zavarná??? Ha meg olyanok a haverjaid tuti találnának egy olyan pontot máson ami rossz és lehet rajta viccelni.

A lány érdekében kivánom, hogy ne jöjj vele össze, te viszont hülye vagy tényleg ha nem jösz össze :)

2014. ápr. 19. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!