Ajj, nagyon magányos vagyok! A szüleim is kezdenek megutálni, nem kapok tőlük segítséget, barátim meg nincsenek! Nem akarok még meghalni! Mi legyen?
:((((((((
Nincs lehetőségem ismerkedni sem meg semmi... nem merek itthonról kimozdulni!
:((((((((
21f
Próbálj változtatni, tudom hogy nem egyszerű, de ne beszéld be magadnak, hogy szocfób vagy inkább próbáld az ellenkezőjét bebeszélni!
Boltba csak elszoksz menni, vagy ha eddig nem szoktál akkor közbe menj el boltba, postára stb....
Van kutyád? ha van akkor járj el vele sétálni próbálj összeismerkedni más kutyásokkal. Ha nincs kutyád akkor ha van rá lehetőséged fogadj egyet örökbe, vagy ha van a közeledben menhely akkor menj el néha kutyátsétáltatni meg segíteni.
Dolgozol?
De mi az, hogy anyuék nem segítenek??
Meg itt valaki évek óta beszélt legutóbb hasonló korúval??
Nektek kell mozdulni. Anyu hogy segítsen?? Nem fog levinni a játszótérre. Se fagyizni. Legalábbis remélem.
21 évesen nem jársz fősuliba? Nem dolgozol? Otthon ülsz? Engem kidobnának, ha otthon ülnék.
Írod az alcímben, hogy "nincs lehetőségem". Ezt magyarázd már el. Meg "nem mersz" kimozdulni. Én is kicsit visszahúzódóbb vagyok, van olyan, hogy egy társaságban nagyon nem illek a körbe, de van ezer másik ahová igen.
Menjél le a kocsmába, tanulj ott, olvass ott. Én nagyon sokszor egyetem alatt a hónom alatt a notebook-kal lementem a kocsmába esszét írni. Volt egy szokásos társaság, mindig kérdezték, hogy mivel dolgozom, volt élet és változatosan éltem. Pedig nem vagyok se szép, se menő, se gazdag, még barátnőm sincs. De millió barátom és hölgy ismerősöm van. Nem igaz, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni.
24f
Nem merek orvoshoz se menni :/
Nem tudom miért nem tudnak még bíztatni se, még a maradék önbizalmam is elveszik! :/
Nem szoktam sehova se menni.
Van kutyánk, de nem kell sétáltatni... vagyis nem szoktuk.
Nem dolgozok, nem tanulok. Tanulni szeretnék, de nem tudom, hogy mit, úgyhogy addig tanfolyamokat szerettem volna (angol meg valami jó, ami tetszene is), de ebben se segítettek! Én megmondtam nekik hogy egyedül nem vagyok képes beiratkozni, ők meg azzal érveltek, hogy felnőtt vagyok... hát attól még mindig félek... Aztán mondtam, hogy akkor ezek szerint azt akarjátok, hogy maradjak itthon? Erre meg nem tudtak már értelmesen válaszolni, hanem valami hülyeséget kezdtek el zagyválni arról, hogy menjek dolgozni... Pedig már 1000-szer elmondtam, hogy tanulni szeretnék! Úgy érzem, mintha nem engednék :( Miért nehezebb beíratni pár tanulós dologra, mint dolgozni küldeni?? :(((
A szociális fóbia nem kis félénkség meg visszahúzódósság! Belinkeltem a wikis cikket, olvasd el!
Azt írtad van kutyád, ha lehet pórázon vezetni akkor járj el vele sétálni, ez tényleg nem egy nagy dolog! Olyan helyre menj ahol több kutyás is van (persze csak ha eléggé szocializált a kutyád), és ha valaki megszólít nyugodtan beszélgess vele, a kutya egy biztonságot, nyugalmat is ad, szóval jó lenne ha ezt meg tudnád kezdő lépésnek csinálni!
Ha nem megvalósítható a kutyás ötlet, akkor menj el boltba vagy postára, vagy ujságoshoz bárhová, vegyél erőt magadon, menni fog hidd el, csak pozitívan gondolkozz!
Majd írd meg hogy ment :) Szorítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!