Valaki benne lenne egy vakrandiban? 17L
Figyelt kérdés
Levelezés közben megismerni kicsit egymást, és utána találkozni, de kép nélkül! Én 17 éves vagyok, lány, Pesten lakom.2013. szept. 16. 21:47
2/17 anonim válasza:
Miért jobb megismerni valaki és utána csalódni? Miért nem cserélsz ismerkedés közben képet és csak utána találkoztok?
Soha nem értettem, hogy mi ebben a pláne.
3/17 A kérdező kommentje:
Izgalmas! Ki szeretném próbálni.
2013. szept. 16. 21:50
4/17 anonim válasza:
Ez úgy jó sztem, h azért leírjátok egymásnak, h nagyjából hogy néztek ki, s utána tali.
Mehetünk, de hova? Majd rámírsz, ha gondolod, de nem tudom mikor megyek Pestre mostanság.
5/17 anonim válasza:
Benne lennék csak Szabolcs megyében lakom.
És csak akkor találkoznék veled ha valami más dolgom is lenne azon a településen ahol találkoznánk.
7/17 anonim válasza:
Nem,én már egyszer csináltam ilyet,soha többet :D
8/17 anonim válasza:
A magasságodra és a súlyodra kíváncsi lennék akkor! Kövérrel nem akarnék találkozni!
10/17 anonim válasza:
na nem , még a végén találkozom jabbával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!