Aki nem tetszik a nőknek, azt nem tartják férfianak?
Eléggé hervasztó dolog,hogy a nők nem is tekintik férfinek azt aki nem jön be nekik.Legfeljebb csak embernek,mint akinek neme sincs.
Én ezt aljas dolognak tartom,mert én egy olyan lányt is nőnek tartok,aki nekem nem jön be.
Én személy szerint akkor is férfinak tekintem ha külsőre nem az esetem, csupán nem mint potenciális párként gondolok rá. Levegőnek viszont azokat nézem akik bunkók, ill. nem képesek a kultúrált viselkedésre.
Kérdező, szerinted miben nyilvánul meg hogy nem nélküli embernek tekintik a nők azokat akik nem jönnek be nekik? Vagy szerinted hogy kéne viselkedniük velük?
zavar_az_erőben
Aha és ez az odamegyek a vadidegen csajhoz és megkérdezem tetszek neki szitu hogy néz ki a te elgondolásod szerint?
Ugyanis a nők többsége amikor neki szegezed a kérdést alapból bezárkózik, illetve védekező állást vesz fel ha neki szegezed a kérdést. Sokan már akkor bezárkóznak, gyanakodnak amikor semmit nem akarsz tőle hanem csak szimplán kedves vagy vele, azaz veszel neki egy csokit például. Amúgy se fog neked a nők többsége egyenes választ adni, hanem kitérnek, mert nem szeretik amikor nem ők dönthetnek és sérülékenyek.
Tegnap történt velem, leült mellém egy csaj, ott szenvedett a telefonjával, mert lemerült szinte teljesen neki. Elővettem a sajátomat és odaadtam neki, hogy hívja fel akit akart. Úgy nézett rám mint egy ufóra. Most képzelj el egy ilyen bensőségesebb kérdést egy ugyanilyen csajnál. Szerinted milyen reakciót fog kiváltani belőle?
"A nem vagy ferfi" csak egy kitalalt fogalom, amit a nok arra talaltak ki, hogy ugy ugralj, ahogyan ok futyulnek.
Es ha mar valoban ugy ugralsz, mint ahogyan a no altal kitalalt ferfi, akkor elveszted az egyenisegedet es tobbe mar nem vagy ferfi!
No itt a csomo rajta...
24 fontos dolgot ír! Összegezve, sohasem szabadan senkinek sem mondani, "nem vagy ember "nem vagy nő" nem vagy férfi" mert lealázó és igaztalan. "nem tetszik" nem jön be nálam" stb nem a lényére, hanem a cselekedeteire, külsejére az más, de lénye lényegére nem mondhatunk semmit. Elég feladat az mindenkinek megtalálni (megközelíteni) a "Ki vagyok én?" kérdését.
De egy zseniális Weöres vers szépen fejezi ki, amit mondani szertettem volna.
Barátom, ki azt mondod, ismersz engem,
nézd meg szobámat: nincsenek benne díszek,
miket magam választottam; nyisd szekrényemet:
benn semmi jellemzőt sem találsz.
Kedvesem és kutyám ismeri simogatásom,
de engem egyik sem ismer. Ócska hangszerem
rég megszokta kezem dombját-völgyét,
de ő sem tud mesélni rólam.
Pedig nem rejtőzöm - csak igazában nem vagyok.
Cselekszem és szenvedek, mint a többi,
de legbenső mivoltom maga a nemlét.
Barátom, nincs semmi titkom.
Átlátszó vagyok, mint az üveg - épp ezért
miként képzelheted, hogy te látsz engem?
Weöres Sándor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!