hát én őszinte leszek, habár már férjnél vagyok... de nekem régen is azok a férfiak voltak FÉRFIASAK akik magasabbak és nagyobbak nálam ( kar, láb, kéz, )nem azt mondom hogy izomkolosszus legyen...
most lehet lepontozni, de nekem személy szerint nem férfias az a pasi akinek kisebb a keze vagy a lába mint az enyém...
ettől még emberszámba néznélek, és lehet hogy a belsőddel semmi bajom nem lenne, sőt legjobb barátok is lehetünk akár, de ha nekem valaki nem férfias, nem tudok rá úgy nézni, mint a védelmező férfira... sajnálom.
2013. szept. 16. 18:44
12/27 A kérdező kommentje:
# 7 -idióta vagy és neveletlen!
# 8 -Nem vagyok csúnya és sosem gondoltam magamra így.Ne tévessz össze az itt rinyáló kisfiukkal!
# 10 -Ez normális válasz!Mégha őszinte lenne...
2013. szept. 16. 18:45
13/27 anonim válasza:
10-es vagyok - én őszintén így gondolom.
2013. szept. 16. 18:50
14/27 A kérdező kommentje:
"10-es vagyok - én őszintén így gondolom."
Ok akkor megy a plussz...
2013. szept. 16. 18:57
15/27 anonim válasza:
Leírom, hogy én hogy gondolom. Ha valaki próbálkozik nálam, de nekem nem tetszik, úgy vagyok vele, hogy nekem igaz nem tetszik, de más lányoknak igen, tehát attól még férfi, csak nem potenciális partner. Férfiként tudok rá nézni, de nem vagyok romantikusan vagy akárhogy érdekelt benne.
2014. febr. 11. 18:58
16/27 anonim válasza:
Sajnos nem,mert külső orientáltak nagyon a nők.Levegőnek néznek,és olyan mintha ott se lennél.
2014. febr. 11. 19:48
17/27 anonim válasza:
16-os: Aki nem tetszik neked, attól te sem akarnál semmit. Itt nem a külső-orientáltságról van szó, hanem arról, hogy ha valaki nem tetszik, attól még emberként kell bánni vele, mert nem én sz*rom a spanyolviaszt, hogy eldöntsem ki ronda és ki nem. Nekem valaki ronda, ugyanaz az ember másnak szép. Erről van szó, és az értelmesebb férfiak ugyanígy gondolják. DE ettől nem kell elvárni, hogy egy nő olyan emberrel enyelegjen, aki neki nem is tetszik. És a másik: Ha valaki nem tetszik, már azért sem hagyom, hogy közeledjen, mert még elkezd reménykedni, és pofára esik. Ez senkinek nem hiányzik.
2014. febr. 11. 19:57
18/27 anonim válasza:
Ez teljesen ugyanaz, mikor a kövérebb testalkatú nők fújjolnak, hogy mekkora szemetek a pasik, hogy nekik csak a soványak kellenek. Nem, nem szemetek, csak nekik más jön be, ilyen egyszerű. Az ilyen hozzáállás az önbizalomhiány mintapéldája.
2014. febr. 11. 20:01
19/27 anonim válasza:
17-es.
16-os vagyok.
Csak tudod az a baj,hogy senkinek nincs az arcára írva ha ránézek,hogy tetszem-e neki vagy sem.És a mai világban egyik lány se mutatja ki,így nem tudom eldönteni.
Ezért aztán úgy érzem mára már,hogy az ég egy adta földön senkinek nem kellek egy lánynak se.Egy se mondta még azt,hogy hé jól nézel ki,egy se szokott mosolyogni se rám,semmit.
Soha nem is volt még barátnőm,és mindig csak visszautasítottak.Szóval akkor mit is gondoljak?Mondd már el nekem.
22/F
2014. febr. 11. 20:04
20/27 anonim válasza:
És mért nem kérdezel rá? Mért a jeleket várod? Így lehet, hogy sokan lekoptatnának, de lehet, hogy kapnál egy-két választ is. Én pl. olyan vagyok, hogy nem küldök jeleket. Ha valamit akarok egy férfitól, odamegyek és megmondom, vagy megkérdezem. És ezzel nem vagyok egyedül, szóval hülyeség azt mondani, hogy EGYIK LÁNY SEM tud egyenes lenni. Ha küldesz képet magadról privátban, akkor minden bunkóság nélkül megmondom, hogy mit gondolok rólad női szemmel, esetleg mit változtathatnál magadon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!