Ismerkedés során lánynak mennyire kell kivennie a részét?
El lehet hívni a másikat? meg írni neki?
Nem tűnik túl nyomulósnak?
Ezt most hogy gondolod?
-ha a randira érted 50% körül
-ha a leszólításra, akkor vagy leszólítja a lány a fiút vagy várja hogy fordítva megtörténjen. Azért be lehet segíteni egy mosollyal.
Azért mondjuk reagáljon, nyilván. Meg emberfüggő is. Nyilván ha valaki amúgy is szótlan, akkor tőle nem fogok 600 soros kisesszéket várni, viszont ha valaki addig beszédes volt, és hirtelen egy-két sorban válaszol, akkor az nekem jelzés, hogy laposodik a beszélgetés, legyek érdekesebb, vagy dobjak be valami újabb témát. Mondjuk max. az esetek 30-40%-ában szerintem kezdeményezhetsz is, keresheted te is (több azért nem, mert a bizonytalanért mindig jobban teper az ember!;)), de egyébként, is, ha valami érdekel, kérdezd meg, az sose rossz érzés, ha érdeklődnek az ember felől. Persze nincsenek ezek kőbe vésve, csak egy irányt próbáltam mutatni...:)
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!