Srácok akinek jóval idősebb nője van, hogy szereztétek meg, mi volt az amivel meghódítottátok?
Figyelt kérdés
Nem csak arra vagyok kíváncsi, hogy neten vagy baráti körből ismertétek meg egymást,hanem mi volt az ami hatott rájuk, és mivel férkőztetek a bizalmába (szex, romantika,ajándék, stb.).#beszélgetés #ismerkedés #barátnő #nő #szerelem #randizás #kapcsolat #korkülönbség #társkereső #szexkapcsolat
2013. szept. 15. 19:29
11/15 anonim válasza:
Semmi maszatolás, rendesen meg kell dugni, nálam bevált:D
12/15 anonim válasza:
Figyelem, és éreztetem, hogy ő a legfontosabb. Mindennapos apróságok.
Ne meg persze az ágyban is az elvárásain túl teljesítek. De ez már mellékes:)
13/15 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van.
2014. jún. 17. 19:11
14/15 anonim válasza:
szia
mizu?
köllök?
teis neköm
ennyi röviden tömören
15/15 anonim válasza:
8-as válaszoló vagyok. Időközben voltam egy jóval fiatalabb pasival. Tudtunk beszélgetni mindenről, szimpatikusak voltunk egymásnak a többi már jött magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!