Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lesz úgy valaha is barátom,...

Lesz úgy valaha is barátom, hogy csak az igazán szép arcú, helyes pasik tetszenek, miközben én átlagos vagyok csak (bár azt mondják szép arcom van)?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 14:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

# 17

Igen. Nagyon unom már ezt az esélyt KELL adni szöveget. Francokat kell! Nem vagyunk szeretetszolgálat, hogy esélyekkel szánjunk meg olyanokat, akikben semmi nem fog meg amúgy.

2013. szept. 15. 15:03
 22/27 anonim ***** válasza:
Akkor nekünk pasiknak miért mondják?!
2013. szept. 15. 15:09
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én nem szoktam mondani.

Mindenkinek lehetnek igényei, és ezeket legtöbbször nem szándékosan alakítja ki, ezért leadni belőlük is badarság. Jobb taktika kihozni magunkból a maxot (külső és belső terén is), aztán keresgélni, és türelmesen várni, ameddig találkozik az ember olyannal, akivel passzolnak a dolgok.

2013. szept. 15. 15:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Nah ez egy szép és korrekt válasz volt köszönöm.
2013. szept. 15. 15:12
 25/27 anonim ***** válasza:

:)

Remélem találsz olyan leányzót, akivel tényleg semmi megalkuvás nem lesz a kapcsolatban, hanem szívből őt akarod!

2013. szept. 15. 15:22
 26/27 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet magadról kérdező és tuti lesz barátod.:) Korban illesz hozzám...
2013. szept. 15. 15:23
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Képet nem küldök senkinek.

2013. szept. 15. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!