Lesz úgy valaha is barátom, hogy csak az igazán szép arcú, helyes pasik tetszenek, miközben én átlagos vagyok csak (bár azt mondják szép arcom van)?
"Mindenkinek esélyt kell adni!"
Adjon az, akinek 2 anyja van... LOL.
Nos én hiszek abban, hogy mindenkinek más jön be. Főleg a nők körében. Pl egy barátnőm Brad Pitthez hasonlítja a pasiját, de csak szerinte, nekem nagyon nem jön be a srác, köze sincs Bradhez. :DD De velem is már megesett, hogy egy olyan pasi tetszett, aki csak nekem tetszett és még most is tetszik x)) Pedig állítólag nagyon válogatós vagyok.. nem tudom hogy működik ez.
A vonzódás nagyon fontos mind2 nem számára én úgy gondolom. Mondják, hogy sokkal válogatósabbak a lányok, de egy pasi meg úgy megy oda egy lányhoz, hogy bejön neki, szóval ők is válogatnak elég rendesen...
Szerintem fogsz valamikor találni valakit :)
Egyébként általában akik átlagosnak gondolják magukat szépek. Akik meg szépnek hiszik magukat csúnyák. De ez már off.
Ilyenkor hol vannak ,a "külső nem számít" trollok?
Igen lehet olyan pasid csak azért tenni kell
"Ilyenkor hol vannak ,a "külső nem számít" trollok? "
Én ilyennel még nem igazán találkoztam, hogy valaki ezt írta. Inkább olyannal, hogy NEM csak a külső számít. Ami igaz is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!