Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lesz úgy valaha is barátom,...

Lesz úgy valaha is barátom, hogy csak az igazán szép arcú, helyes pasik tetszenek, miközben én átlagos vagyok csak (bár azt mondják szép arcom van)?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 14:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Az is a baj, hogy mikor ilyen fiút látok, azt gondolom, hogy én nem lehetek elég jó neki, nincs sok önbizalmam sajnos... Amikor meg mosolyognak mondjuk, nem akarom elhinni.
2013. szept. 15. 14:27
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
Lesz persze.A csajoknak semmit sem kell tenni,és lesz öt milliárd jelentkezőjük amiből ki tudnak választani egyet.Így nyugi úgyis lesz valakid.Ha srác lennél most le lennél fújjogva meg hogy képzeled ezt és miért nem szeded össze magad és hasonlók.Csajként csak válogass ahogy tudsz,úgyis az öledbe hullik minden. :) Lehet lepontozni,de ez az igazság. Srácként meg akár meg is dögölhet egyedül az ember. :/
2013. szept. 15. 14:28
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

12.

Nagyon igaz :/

2013. szept. 15. 14:30
 14/27 A kérdező kommentje:
Én nem értek egyet, nekem eddig semmi sem hullot az ölembe, szóval akkor úgy látszik én kivétel vagyok...
2013. szept. 15. 14:32
 15/27 anonim ***** válasza:
Kivetélek mindig vannak.Viszont csak 21 vagy.Most érsz igazán nővé.Most figyelnek fel rád a férfiak.
2013. szept. 15. 14:33
 16/27 anonim ***** válasza:
9%

"Mindenkinek esélyt kell adni!"

Adjon az, akinek 2 anyja van... LOL.

2013. szept. 15. 14:44
 17/27 anonim ***** válasza:

16.

Igen?

2013. szept. 15. 14:45
 18/27 anonim ***** válasza:

Nos én hiszek abban, hogy mindenkinek más jön be. Főleg a nők körében. Pl egy barátnőm Brad Pitthez hasonlítja a pasiját, de csak szerinte, nekem nagyon nem jön be a srác, köze sincs Bradhez. :DD De velem is már megesett, hogy egy olyan pasi tetszett, aki csak nekem tetszett és még most is tetszik x)) Pedig állítólag nagyon válogatós vagyok.. nem tudom hogy működik ez.

A vonzódás nagyon fontos mind2 nem számára én úgy gondolom. Mondják, hogy sokkal válogatósabbak a lányok, de egy pasi meg úgy megy oda egy lányhoz, hogy bejön neki, szóval ők is válogatnak elég rendesen...

Szerintem fogsz valamikor találni valakit :)

Egyébként általában akik átlagosnak gondolják magukat szépek. Akik meg szépnek hiszik magukat csúnyák. De ez már off.

2013. szept. 15. 14:54
 19/27 anonim ***** válasza:

Ilyenkor hol vannak ,a "külső nem számít" trollok?

Igen lehet olyan pasid csak azért tenni kell

2013. szept. 15. 14:55
 20/27 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor hol vannak ,a "külső nem számít" trollok? "

Én ilyennel még nem igazán találkoztam, hogy valaki ezt írta. Inkább olyannal, hogy NEM csak a külső számít. Ami igaz is :)

2013. szept. 15. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!