13 évesen lehet egyáltalán szerelmesnek lenni?
A szerelem nem kortól függ! Szerintem ne tartsd magadban főleg,hogy még pár évig szinte minden nap látni fogod :/ Ha tudod beszéld meg a barátnőddel, és próbáld meg "elcsábítani" a srácot! Sok sikert! ^^
16/L
Na most is tanultál valamit!
Hát ha tényleg szerelem, akkor nem fog elmúlni! :/
Szerintem a mi korunkban túl nagy szó az h szeeretem,szerelem...Ennyi idosen a csokit szeretem,nem a fiúkat...ha értitek mire gondolok...inkább mond h birod,tetszik neked.Szerintem így sokkal valosabb az allitasod.És ne tartsd magadban!Mond el valakinek,akiben megbizol!
12/l
Én 13 vagyok,8 hónaposak lettünk a barátommal.Nem történt köztünk semmi "szexuális dolog".És szeretjük egymást.
Szerintem lehet,de csak ha már ilyen idős korban elég érettnek érzi magát hozzá az ember.És,ha nem csak -azért- csinálják...A barátom azt mondta,h vár rám amíg akarom,és ha úgy látja,már elég idősek vagyunk és...tényleg,akkor oké :)
Persze nagyon régóta ismerjük egymást...
A szerelem nem korhoz kötött,de a párkapcsolattal már vigyázni kell... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!