Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 13 évesen lehet egyáltalán...

13 évesen lehet egyáltalán szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Mármint,persze biztos lehet,de én mindig lenéztem az olyan lányokat akik ilyen korban "járnak" mert végül is nevetséges. Pedig most szerelmes lettem egy fiúba tulajdonképpen mindig rá gondolok de most vallottam be magamnak, hogy szeretem. Senkinek nem mondtam el. Csak tartsam magamban és ennyi? Majd elmúlik? Mert mindennap kénytelen vagyok látni a suli miatt...

2013. szept. 15. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
csak dugjatok :D
2013. szept. 15. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Az nem szerelem, maximum fellángolás, és tini kori rajongás a másik iránt. 13 évesen egy gyerek még azt sem tudja, mi az a valódi szerelem.
2013. szept. 15. 14:02
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

A szerelem nem kortól függ! Szerintem ne tartsd magadban főleg,hogy még pár évig szinte minden nap látni fogod :/ Ha tudod beszéld meg a barátnőddel, és próbáld meg "elcsábítani" a srácot! Sok sikert! ^^

16/L

2013. szept. 15. 14:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Kösz:)
2013. szept. 15. 14:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Na most is tanultál valamit!

Hát ha tényleg szerelem, akkor nem fog elmúlni! :/

2013. szept. 15. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
[link] :DD
2013. szept. 15. 17:26
 7/11 anonim válasza:
hülyeség ha tényleg szerelmes vagy akkor ha magadban tartod nem múlik el
2013. szept. 18. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Az elsőnek üzenem hogy egy idióta!:b
2013. szept. 23. 21:06
 9/11 anonim válasza:

Szerintem a mi korunkban túl nagy szó az h szeeretem,szerelem...Ennyi idosen a csokit szeretem,nem a fiúkat...ha értitek mire gondolok...inkább mond h birod,tetszik neked.Szerintem így sokkal valosabb az allitasod.És ne tartsd magadban!Mond el valakinek,akiben megbizol!

12/l

2013. nov. 1. 19:25
 10/11 anonim válasza:

Én 13 vagyok,8 hónaposak lettünk a barátommal.Nem történt köztünk semmi "szexuális dolog".És szeretjük egymást.

Szerintem lehet,de csak ha már ilyen idős korban elég érettnek érzi magát hozzá az ember.És,ha nem csak -azért- csinálják...A barátom azt mondta,h vár rám amíg akarom,és ha úgy látja,már elég idősek vagyunk és...tényleg,akkor oké :)

Persze nagyon régóta ismerjük egymást...

A szerelem nem korhoz kötött,de a párkapcsolattal már vigyázni kell... :)

2013. dec. 27. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!