Mit tegyek? Már egyszerűen nem bírom .
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 15 éves lány vagyok aki idén lett 9.-es egy középsuliban. Minden jól ment amíg Ő, igen.. Ő! Meg nem jelent .. Azóta nem ismerek magamra. Minden bajom van.. Rá gondolok mielött elalszom, mikor felkelek ő az első aki eszembe jut. Hogy vajon milyen ruhát vegyek fel, hogy csináljam meg a hajam hogy neki tetszen.. Órákon nem tudok koncentrálni se. Barmilyen zenét hallgatok, mintha egyszerűen direkt róla írták volna.. Mindig rá gondoltam, pedig még csak nem is beszéltünk. Azonban.. A napokban, pontosan 2 napja kiderult hogy baratnője van.. Szerencsés lány. Remélem meg fogja becsülni.. Gondoltam magamban.. Hanyszor kivantam hogy akár csak 1 percre is a helyébe lehessek, hogy halljam az ajkaiból hogy 'szia szerelmem'. Hogy megfoghassam a kezét, hogy hozzá bújhassak. Akár csak 1 percre... Régebben mindig az ő terme felé mentem, hátha láthatom. Most már azért igyekszem más útvonalat használni, hogy ne lássam, mert megint nem fogok tudni aludni.. de nem megy.. Késztetést érzek hogy arra menjek, úgy bízom benne, hogy találkozok vele, és ha csak rápillanthatok egy pillanatra is én már boldog vagyok aznap.. Tényleg igyekeztem elkerülbi, hiszen barátnője van, és én így NEM akarok közbeavatkozni vagy bármi. Azt akarom hogy boldog legyen. Velem.. De ha mással az az sem 'baj'.. Hiszen boldog.. Valahányszor rám néz, csak úgy véletlen pillantást vet rám, újra reményt ad.. És már nem bírom így tovább.. Mit tegyek?.. Kérlek segítsetek..!2013. szept. 13. 16:02
1/5 A kérdező kommentje:
Még valami.. Nem vagyok az a fajta aki könnyen ennyire oda lesz egy fiúért, de nála egyből ez történt.. Ilyen facebookos megoldásokat kérlek ne írjatok.. Én ezt nem így szeretném megoldani. Előre is köszönök minden kommentet. (Megszólítani nem merem, nem is tudom, ilyen lapos szia, honnan valósi vagy mi a hobbid és társai pedig szóba sem jöhetnek..)
2013. szept. 13. 16:10
2/5 anonim 

válasza:

Lehet,hogy nem csak véletlen néz rád.
Amúgy meg a legjobb,ha egy picit megerőlteted magad,és lefoglalod a szabadidőd,mert az ilyen epekedésnek nincs sok értelme.Sportolj,tanulj,szórakozz,lehet,hogy valaki épp most epekedik utánad,de te észre sem veszed,mert álmodozol:-)
Hajrá.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazad van.. Megpróbálom magam lekötni valahogy. Valami hobbit keresek.. Remélem menni fog és nem rá gondolok majd minden 2. percben. Köszönöm!:)
2013. szept. 13. 16:36
4/5 anonim válasza:
ismerős NAGYON a helyzet. mondjuk, nálam egy fokkal jobb a szitu, de hajrá !:)
5/5 anonim válasza:
Többször is voltam ilyen helyzetben, igaz én fiú vagyok de a felállás ugyan az. Nálam is csak az segített ha lefoglaltam magam valamivel nameg idővel lett más aki elfelejtette, hogy ő sosem lehet velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!