Ha ingyen szeretnek szexelni (lanyokkal) budapesten, mit kell tennem hozza?
Annyira sok primitív van itt :D
Egy oldalra gondoltam, ahol ismerkedni lehet, és onnantól nekem menne. Annyira irritáló, hogy hülyeségekbe köt bele ez a gyerek, kíváncsi vagyok h élőben is ekkora pofája lenne az 58%-os válaszával :D Lehet kapnál egy taslit öreg és tudnád hogy és kivel beszélsz te kutya :)
De nagy jampi vagy...
Inkább csak egy szerencsétlen lúzer, aki 21 ésen tök fogalmatlan a csajozásról...
Ha helyes pasi lennél, nem egy szaros internetes oldalon próbálnál szexpartnert találni, nyomikám...
Majd ha jól nézel ki, összebújnak veled, addig meg hokizhatsz, gyökér...
Ingyen szeksz es ingyenpinna nem letezik.
Hidd el, az a legdragabb amelyik ingyen van.
Szamold csak ki: egy virag, egy vacsora, egy mozi. SMS-ek, telefonok. Meg tavolrol se biztos hogy barmi osszejott. Es maris tobbe kerult mint egy fizetos. Mind penzben, mind idoben.
Az is hulyeseg hogy a fizetosok nemibetegek lennenek, tobbnyire meg nem mondanad roluk mibol elnek. Olvass utana, van egy blog: qrvavagyok.blog.hu (a q-t ird at, igy nem engedi bekuldeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!