Tényleg ilyen érzéketlenek lennének a lányok?
Jaj-jaj a szemét lányok... bezzeg te, neked tuti elég lenne, ha egy csaj kedves és udvarias... és nem is zavarna, ha kövér, elhanyagolt, netán csúnya, hiszen csak a kedvesség számít... némi álszentséget érzek.
Vagy ez csak a pasik kiváltsága, hogy nézhetik a külsőt is?
Egyébként szerintem senki nem mond ilyet, hogy CSAK a belső számít. Az nagyon nagy százalékban számít egy kapcsolathoz, tehát a külső önmagában mit se ér... de ha valaki nem vonz, akkor meg hiába kedves. És ez gondolom nálad is így van.
Adott két jó belsővel rendelkező csaj, de az egyik egy csinos lány, a másik meg csúnyácska, akkor melyiket választod? Na ugye... szóval nem kell hisztizni.
És ha úgy látod, hogy elég kigyúrtnak lenni a csajozáshoz (ami amúgy röhej, ha ezt szűrted le... azok a pasik se azért sikeresek a lányoknál, mert ki vannak gyúrva, figyeld meg inkább a viselkedésüket), na de ha te mégis ezt gondolod a dolog nyitjának, akkor irány és sportolj, mozogj, kondizz, és kész is... ha más pasik meg tudják ezt tenni, akkor te is, nem kifogásokat kell keresni meg lustulni otthon, hanem tenni a célért.
A nők is sokat tesznek általában a külsejükért, már akik jól néznek ki, és persze sok csaj meg csak nyavalyog otthon és féltékenykedik a szép lányokra, pedig ő is lehetne olyan.
Nekem is zsúfoltak a napjaim, sok a dolgom na meg emellett szeretek a hobbijaimra, barátaimra is időt szánni, de a mozgás mégis belefér.
És akkor máris jobban fogsz kinézni, és ha tényleg olyan hú de jónak gondolod a belsődet, akkor jó külsővel sikered lesz. (Bár én meg vagyok róla győződve, hogy valami jellembeli probléma lehet veled.)
22L
Kedves utolsó, jellembeli probléma miatt a legritkább esetben utasítanak valakit vissza.
A jó kinézet pedig elsősorban adottságokon múlik, nem pedig hogy mit teszel a testedért.
Pl. egy lány csúnya arccal, kis mellekkel, lapos seggel, rossz derék csípő aránnyal, aránytalan relatív testzsír eloszlással.
Szerinted ő mi francot tud kezdeni magával?
Semmit.
Ezeken az edzés nem segít, csak azért mondom.
A kérdező ha nem jóképű, azzal sajnos nem tud mit kezdeni, és ugyebár ez a egy tényező dönti el, hogy ki a jó pasi és ki nem.
Ez patthelyzet, az ilyen problémák csak akkor szünnének meg, ha az előnytelen külsejű emberek kihalnának.
" képes vagyok hülyét csinálni magamból egy lányért, aki szimpatikus, szép, kedves, okos, "
Ott ficeg középen az hogy szép. Tehát neked "jár" a jó külső, de egy lánynak nem? Pont az az értékrended, amit másnál leszólsz.
Nem lehet, hogy nem jó kategóriában keresgélsz? A 10-es nők 10-es pasikkal jönnek össze, az 5-ös meg 5-össel, plusz-minusz egy maximum.
Utolsó!
Kezdjük ott, hogy szerintem a külső jegyek alapján való pontozás az egyik legnagyobb hülyeség a világon. Olyan relatív, hogy ki szép. Max a fizikumot lehet, de nem a szépséget pontozni. Így meg értelmét veszti ez az 5-5, 10-10 stb.
Másrészt ahogy már mondtam, a szépség relatív, tehát nem azt írtam, hogy akit általában szexinek tartanak az emberek, hanem hogy akit én szépnek tartok. Ez általában eltérő az embereknél, persze vannak olyanok, akik több ember szerint szépek stb. De nem lehet egy táblázatba, rangsorba rakni az embereket, mert mindenkinek más ízlése van.
#11 (remélem jó számot írok, ha nem, gondolom akkor is ráismer)!
Kedveltem már meg lányt csak a belső tulajdonságai miatt és nem csak barátilag. :) Persze nem áltatom magam, a külső előny, de minden esetben fontos.
A téma lezárásaként még megemlíteném fejleményként, hogy néha működik ez, amit leírtam, amivel sikertelenül próbálkozom, azóta történtek dolgok. :) Szóval a hozzám hasonló fiúknak írom, hogy kitartás, vannak nehéz időszakok, de megéri jónak maradni, van olyan lány, aki ezt keresi. :) Csak meg kell találni és főkként kitartani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!